Cardas, E. - Ademen als bevrijdende kracht / druk 1

Schrijver:
Titel: Ademen als bevrijdende kracht / druk 1
ISBN: 9789063783006
Taal:
Uitgever: Schors bv, Uitgeverij
Bijzonderheden: Goed / Izgst.1994 uitgeverij Schors. Blz. zijn aan randen licht vergeeld. Minieme 'ezelsoortjes'. Hartelijke groet Carla, Books2Flow
Prijs: € 24,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Dat gezond, bewust ademen niet alleen goed uitgewerkt op het lichaam, maar tevens op de psyche, is al eeuwenlang bekend. Reeds bij de Egyptenaren, de Grieken en bij de volkeren in het verre Oosten werd een krachtige en harmonieuze ademhaling beschouwd als de basis voor de optimale ontplooiing van de levenskracht, zowel in lichamelijke en emotionele als in spirituele zin.

Ook de muziek-, zang- en adempedagoge Elena Cardas baseert zich in haar boek Ademen als bevrijdende levenskracht op deze visie. Hierbij richt zij zich vooral tot mensen die uit verantwoordelijkheid voor zichzelf, voor het ontstaan van behandeling vergende stoornissen, aan hun psycho-lichamelijke gezondheid willen werken.

Met behulp van eenvoudige oefeningen leert de auteur ons het persoonlijk adem-ritme te ontdekken en toegang te krijgen tot de verborgen, diepere lagen in onszelf om zodoende ons leven veelzijdiger, zinniger en gezonder te maken. Want wie eenmaal de bij hem passende ademhaling beheerst, zal niet alleen volkomen nieuwe ervaringsniveaus beleven, maar ook met plezier constateren dat als vanzelf depressies, vermoeidheid, uitputting en andere klachten verminderen en vaak zelfs geheel verdwijnen.

Dit uit de praktijk ontstaan boek zal voor wie zorgvuldig de aanwijzingen toepast een bron van levensmoed, rust en vitaliteit blijken te zijn.
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cardas, E. - Ademen als bevrijdende kracht / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.