Cruyningen, A. van - Een glimp achter de sluier / beschrijving

Schrijver:
Titel: Een glimp achter de sluier / beschrijving en verklaring van de verschijnselen rondom een 'bijna-dood-ervaring'
ISBN: 9789063783853
Taal: Nederlands
Uitgever: Schors bv, Uitgeverij
Bijzonderheden: Goed / Izgst./1998, paperback, Boek oogt ongebruikt en ongelezen. Cover heeft een buiging / kniek parallel aan kneep. Izgst. Hartelijke groet Carla, Books2Flow
Prijs: € 27,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
'Bijna-dood-ervaringen' komen veel vaker voor dan men denkt; daarom is het goed dat Alexandra van Cruyningen in haar roman Een glimp achter de sluier de verschijnselen rondom dit proces beschrijft en verklaart. Belangrijker nog echter, is dat in Een glimp achter de sluier de nadruk wordt gelegd op d transformatiemogelijkheden die een 'Bijna-dood-ervaring' iemand kan bieden.
Recensie(s)

Beschrijving en verklaring in romanvorm van de verschijnselen rondom een 'bijna-dood-ervaring' d.w.z. een uittreding uit je lichaam, mét behoud van je geestelijke vermogens, de je bijv. tijdens (of na) een ongeluk, een zware operatie of hartinfarct kan overkomen. De verdienste van dit boek is drieërlei. Het is zo natuurlijk en levensecht geschreven, dat het ook hen die deze ervaring niet kennen van het bestaan ervan zal weten te overtuigen. Het zal door zijn authenticiteit de buitenstaanders laten inzien, hoe natuurlijk en logisch het vaak totaal veranderde gedrag van de overlevenden is. En drie de rust en onverstoorbaarheid die deze mensen dikwijls kenmerken, is juist te danken aan het feit dat zij de dood in de ogen hebben gezien en daardoor tevens het zo gewichtige, dagelijkse bestaan als een betrekkelijker zaak hebben leren ervaren. Een wijs, veel verklarend boek, dat zowel voor de betrokkenen, hun omgeving en voor allen die in de zorgsector werkzaam zijn, veel kan betekenen. Normale druk.
(Biblion recensie, M.A. Quartel.)
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Cruyningen, A. van - Een glimp achter de sluier / beschrijving en verklaring van de verschijnselen rondom een 'bijna-dood-ervaring'

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.