Easwaran, E. - Het Mantrahandboek

Schrijver:
Titel: Het Mantrahandboek
ISBN: 9789062290826
Taal: Nederlands
Uitgever: Bres
Bijzonderheden: Redelijk/izgst. Paperback uitgave (2002) is izgst. Leesvouwen in rug, en een ietwat 'muffe geur.,daarom kwalificatie redelijk. Cover heeft wat krasjes en doffe plekjes. Boek is in keurige staat. Samengevat. Izgst.
Prijs: € 49,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
In HET MANTRAHANDBOEK reikt Eknath Easwaran ons klassieke gereedschappen aan, die wij in het Westen een gebed of een Gebed van het Hart noemen. In het Oosten spreekt men van een mantra of mantram. Eknath Easwaran biedt ons een volledige handleiding voor het kiezen en gebruiken van een mantra om te gedijen ondanks eventuele stress, depressie het hoofd te bieden, negatieve emoties zoals angst en boosheid een plaats te geven, dagelijks te beseffen dat er een hogere macht in ons werkzaam is, onze natuurlijke energie, onze zelfvertrouwen en zelfbeheersing te bewaren.
Recensie(s)

Deze publicatie is met recht een handboek over de mantra of het heilig woord in Oost en West te noemen. De auteur leidt de lezer rustig in het onderwerp in, laat zien hoe je een mantra kunt kiezen en bespreekt de meest bekende in de grootste religieuze tradities. Vervolgens benadrukt hij disciplinair gebruik om via een kalme geest de diepere bronnen van wilskracht, barmhartigheid en liefde aan te kunnen boren, die weer 'diepe scheidingen in je bewustzijn' als opwinding/depressie, angst/boosheid/hebzucht of angst voor de dood helpen overwinnen, of je kunnen sterken in je levensdoel. Een vergelijking van de mantra met andere geestelijke disciplines en zijn verankering vormen het sluitstuk. De auteur - een internationaal gerespecteerde spirituele leraar en onder meer auteur van een Gandhi-biografie - heeft een warm-menselijke toon waarin ernst met humor is vermengd, legt moeilijke zaken eenvoudig en begrijpelijk voor de moderne lezer uit en schroomt niet aan de vele wijsheidscitaten via persoonlijke anekdotes en praktische tips zijn eigen wijsheid toe te voegen. Geschikt voor een breed lezerspubliek.

J. Hodenius
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Books2Flow beursagenda :
Onder voorbehoud :
Januari 2021 Paranormaal Alternatief in Rijswijk
6 maart 2021 Spirituele beurs in Goes
Zie Facebook pagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie !
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Easwaran, E. - Het Mantrahandboek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.