Eradus, J. - You are welcome / druk 1

Schrijver:
Titel: You are welcome / druk 1
ISBN: 9789080442382
Taal: Nederlands
Uitgever: Bink b.v., De
Bijzonderheden: Goed Izgst. Ongebruikt, ongelezen en onbeschreven. Hardcover heeft wat lichte krasjes daarom kwalificatie goed ipv als nieuw. Izgst. Hartelijke groet Carla, Books2Flow
Prijs: € 19,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Is dit nu een gedichtenboek of een kunstboek? Mijn vader had eerder twee boekjes gemaakt met verhaaltjes en gedichtjes over verstandelijk gehandicapten. Een vriend van mijn vader stelde voor dat het leuk zou zijn de gedichten te illustreren en op bijna datzelfde moment kwam hij Huib van den Wijngaard tegen. Huib en hij zijn ooit opgegroeid in dezelfde buurt en hij geeft leiding aan Kunst en Vliegwerk, een atelier met verstandelijk gehandicapte kunstenaars. Al snel was er het idee om er een gezamenlijk project van te maken. Nu werkt het Atelier Kunst en Vliegwerk behoorlijk internationaal en is het voor hen belangrijk dat het boek tweetalig is. Daarvoor kwam Nienke Koperberg in beeld. Zij heeft een aantal gedichten van mijn vader vertaald en heeft onlangs een prestigieuze Amerikaanse prijs ontvangen voor een mede door haar gemaakte website over verstandelijk gehandicapten.
Recensie(s)

Een mooi uitgegeven tweetalige gedichtenbundel (Nederlands-Engels), uitgevoerd als een vierkant fotoboek, met afbeeldingen van kunst, gemaakt door mensen met een verstandelijke beperking. De 27 gedichten, van een vader van een zoon met het Down syndroom, gaan over gevoelens over en ervaringen met verstandelijk gehandicapten, die over het algemeen zeer positief zijn. De meeste gedichten vertellen een anekdote, over dagelijkse activiteiten of uitstapjes. Op de kleurenfoto's zijn deels de kunstwerken zelf te zien, gemaakt door het Atelier Kunst en Vliegwerk, een ander deel betreft treffende, kleurige foto's van de gehandicapten aan het werk, van hun schildermateriaal of zeer uitvergrote details daarvan. Qua stijl zijn de gedichten van een te respecteren amateurniveau, qua inhoud zullen zij vooral de bij de doelgroep betrokkenen aanspreken. De uiterlijke verzorging van het boek is indrukwekkend. Geschikt voor een breed publiek.

A.E.M. van de Sande
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Eradus, J. - You are welcome / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.