Fraser, T. - Yoga op maat

Schrijver:
Titel: Yoga op maat
ISBN: 9789044301663
Taal: Nederlands
Uitgever: House of Books B.V.
Bijzonderheden: Goed /izgst. Uitgave 2001. Ongebruikt, ongelezen en onbeschreven. Cover heeft wat lichte krasjes / doffe plekjes. Boven / onderzijde rug is heel licht gekneusd. Hartelijke groet Carla, Books2Flow
Beschikbaar: 2 exemplaren
Prijs: € 22,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Boek is in zeer goede staat. Uitgave 2001. Ongebruikt, ongelezen en onbeschreven. Cover heeft wat lichte krasjes / doffe plekjes. Boven / onderzijde rug zijn heel licht gekneusd.
n Mooi gebonden hardcover uitgave. Voorzijde boek is bruine, rug van boek is lichtblauw, achterzijde boek groen.
Hartelijke groet Carla, Books2flow

Samenvatting
Lichamelijke en geestelijke rust

Het ideale yoga-handboek voor beginners en gevorderden

Yoga op maat is een complete gids voor beginners en gevorderden. Aan de hand van heldere teksten en meer dan tweehonderd stap-voor-stap foto´s biedt dit boek oefeningen die rekening houden met ieders fysieke mogelijkheden en beperkingen. Daarnaast schetst Tara Fraser de filosofische en spirituele context van yoga en worden de diverse yoga-varianten besproken.
Yoga op maat is het ideale handboek voor wie burn-out en stress voor wil zijn of uit zijn leven wil bannen.
Recensie(s)

Dit is een heel informatief boek, waarin niet alleen prachtige foto's van yogahoudingen staan, maar ook in kort bestek wordt ingegaan op de achtergronden van yoga en op de traditie waaruit yoga voortkomt. Zo wordt duidelijk gemaakt waarom yoga en voeding, yoga en ademhalingsoefeningen, yoga en meditatie met elkaar samenhangen. Qua opbouw is dit boek een wonder van helderheid, en het is ook helder geschreven, op een plezierige toon. Bovendien is het zorgvuldig vormgegeven, op mooi papier gedrukt, heeft het een groot formaat, zodat de kleurenfoto's niets aan duidelijkheid te wensen overlaten, en is het gebonden. Extra jammer is het dan ook dat er slordigheidjes in de tekst zijn blijven staan (door elkaar heen gebruik van prana, het prana en de prana alsmede de en het chakra en ook sithali - en sitali-ademhaling; een Engelse kop die onvertaald is gebleven; kaarsenvlam i.p.v. kaarsvlam; verkeerde betrekkelijk voornaamwoorden; u vind). Afgezien daarvan zal men als beginner niet snel een aangenamer boek vinden. Voor gevorderden zal vooral het hoofdstuk 'Yoga met een partner' interessant zijn. Met bibliografie, adressen en register.
(Biblion recensie, Marijke Koekoek)
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Fraser, T. - Yoga op maat

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.