Gawain, S. - Het pad van transformatie

Schrijver:
Titel: Het pad van transformatie
ISBN: 9789020270020
Taal: Nederlands
Uitgever: Ankh-Hermes B.V., Uitgeverij
Bijzonderheden: Matig - reden, naam op 1e blz. afgeplakt met books2flow sticker. Boek is hardcover uitgave 1993, en oogt als nieuw. Hartelijke groet Carla, Books2Flow
Prijs: € 15,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
HET PAD VAN TRANSFORMATIE

We leven in een opwindende en uitdagende tijd. In een wereld van verandering hebben we nu, meer dan ooit in de geschiedenisvan de mensheid, de mogelijkheid onze planeet en ons eigen leven te transformeren. Om het uiterlijk van de wereld een ander aanzien te kunnen geven, zullen we toch eerst innerlijk moeten veranderen.
Recensie(s)

Vanuit een holistische visie pleit die boek - de schrijfster heeft meer titels over bewustwording op haar naam - voor het inzetten van een (samenhangend) veranderingsproces t.a.v. mens, maatschappij en wereld, d.m.v. transformatie. Spirituele ontwikkeling die niet 'geaard' is, losstaat van 'de dagelijkse werkelijkheid', is onvolledig. Bewustwording omvat zowel het fysieke (lichaams, vorm, materie), als het spirituele (geest). In deel 2 wordt het daartoe leidende 'pad van transformatie' beschreven. Het gaat hier om 'heelwording' (aanvaarding van het afgewezene) op zowel spiritueel, verstandelijk, emotioneel en fysiek niveau. De mens wordt verantwoordelijk, ontdekt en aanvaardt 'het innerlijke kind' en verruilt een projectiewereld voor een spiegelwereld alle relaties en verhoudingen tot medemens, maatschappij en wereld zijn afspiegelingen van het eigen bewustzijnsniveau. Dit helder en sympathiek geschreven, makkelijk leesbare boek - ondanks het onderwerp - is geen preek voor een betere wereld, maar een op eigen ervaringen berustende beschrijving van bewustzijnsgroei en transformatie, en de gevolgen daarvan. Het boek bevat enkele oefeningen. Met literatuurlijst.
(Biblion recensie, K. Scholten Wassink.)
Verder lezen

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gawain, S. - Het pad van transformatie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Books2flow
  Kamer van Koophandel nummer: 72405775
  NL112781974B01
 • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.