Goswami, A. - De kwantum dokter / de nieuwe wetenschap van gezo

Schrijver:
Titel: De kwantum dokter / de nieuwe wetenschap van gezondheid en genezing
ISBN: 9789021584164
Taal: Nederlands
Uitgever: Servire
Bijzonderheden: Goed Zgan. / izgst. 2004, Paperback / softback, Boek oogt ongebruikt. Zwart inkt (1cm2) aan achterzijde cover, en stipje aan snede. Izgst.
Prijs: € 22,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
'In het nieuwe millennium zal De kwantumdokter een baken zijn voor een bewuste vorm van geneeskunde... en onze visie op ziekte en gezondheid totaal veranderen!' Deepak Chopra
Dit boek geeft een heel nieuwe visie op geneeskunde. Onderzoek heeft aangetoond dat het bewustzijn een grote, vaak doorslaggevende rol speelt bij ziekte en genezing. Amit Goswami is een vooraanstaand natuurkundige en pleit voor een vergaande integratie van kwantumfysica, biologie en geneeskunde. Hij benadert zowel reguliere als alternatieve geneeswijzen met een strikt wetenschappelijke houding en komt met zeer verrassende resultaten over de kwantumeffecten die inwerken op geest en lichaam.
De kwantumdokter toont aan dat schijnbaar verschillende methoden als ayurveda, homeopathie en acupunctuur kunnen worden samengebracht in een overkoepelend systeem een wetenschappelijke spirituele geneeskunst op basis van bewustzijn, biologie en creativiteit. Deze nieuwe wetenschappelijke en tevens diep spirituele visie biedt zowel pati en als artsen talloze nieuwe aanknopingspunten!
Amit Goswami was tot zijn pensionering hoogleraar theoretische atoomfysica aan de universiteit van Oregon. Hij vervulde een pioniersrol in het Institute of Noetic Sciences, dat de wezenlijke rol van het bewustzijn onderzoekt in diverse wetenschappelijke vakgebieden. Zijn artikelen werden gepubliceerd in de vakbladen van natuurkundigen, biologen en psychologen. Amit Goswami schreef diverse boeken en werd bij het grote publiek vooral bekend door zijn prominente rol in de film What the Bleep do we Know!?
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Goswami, A. - De kwantum dokter / de nieuwe wetenschap van gezondheid en genezing

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.