Gray, J. - Mars & Venus in de slaapkamer / druk 1

Schrijver:
Titel: Mars & Venus in de slaapkamer / druk 1
ISBN: 9789027446091
Taal: Nederlands
Uitgever: Spectrum, Uitgeverij Het
Bijzonderheden: Goed Zgan. Softcover 3e druk 1997. Oogt ongebruikt, geen leesvouw in rug. Cover heeft enkele krasjes, doffe plekjes. izgst.
Prijs: € 15,45
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Soms lijkt het alsof onze partner van een andere planeet komt; hij komt van Mars en zij van Venus. In de slaapkamer is het wel duidelijk dat mannen en vrouwen verschillend zijn, maar waarschijnlijk realiseren we ons niet hoe groot dat verschil eigenlijk is. Het is algemeen bekend dat voor mannen seks belangrijker is dan romantiek. Voor vrouwen geldt dat juist andersom. Maar waarom is dat zo? En waarom is seks zo belangrijk? Waarom is seks zo fijn? Welke betekenis heeft seks in een relatie? Waarom neemt de behoefte aan seks en de frequentie ervan af naarmate een relatie langer duurt? Hoe kan dit worden voorkomen? Deze en andere prangende vragen tracht dr. John Gray te beantwoorden in zijn nieuwste boek Mars & Venus in de slaapkamer. En niet alleen theoretische vraagstukken komen aan de orde, maar John Gray bespreekt ook de manieren waarop het plezier van seks aanzienlijk kan worden vergroot.
Recensie(s)
Zelfwerkboek voor heterostellen waar de spanning of zelfs het seksverlangen uit de relatie wegebt. De auteur gaat uit van de verschillen in seksueel gedrag van mannen en vrouwen. Op een toegankelijke manier verklaart hij de wisselwerking tussen lichamelijke en psychologische processen bij seksualiteit. Hij zet daarbij het geijkte idee, dat mannen altijd seks willen en vrouwen vooral liefde, op losse schroeven. Hij beschrijft de praktische sekstechnieken, maar koppelt die zinnig terug naar de emotie. Bij de tips en adviezen zit voldoende materiaal om zelf aan de slag te gaan. De dikgedrukte samenvattingen komen wat heftig over, maar zijn handig voor oppervlakkige lezers. Een zinnige inleiding over veilig vrijen completeert het geheel.
(Biblion recensie, Annemarie van Ewyck.)
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Gray, J. - Mars & Venus in de slaapkamer / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.