Grent, T.N.H. - De biologische aanpak / druk 1

Schrijver:
Titel: De biologische aanpak / druk 1
ISBN: 9789073327092
Taal: Nederlands
Uitgever: SPR Media, 2001
Bijzonderheden: Redelijk maar izgst. Boek is als nieuw oogt ongebruikt incl. biologische boekenlegger. Randen pagina's zijn licht verkleurd. Aan rechterbovenzijde cover (voor en achter) zijn de hoekjes gekneusd. Achterzijde cover heeft wat krasjes. 'n Mooi gebonden
Prijs: € 29,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Redelijk maar izgst. Boek is als nieuw oogt ongebruikt incl. biologische boekenlegger. Randen pagina's zijn licht verkleurd. Aan rechterbovenzijde cover (voor en achter) zijn de hoekjes gekneusd. Achterzijde cover heeft wat krasjes. 'n Mooi gebonden hardcover uitgave. 1e druk 2001. Izgst.
Hartelijke groet Carla, Books2Flow
Samenvatting
Hoe gebruikt u de biologische boekenlegger?
Voorbeeld I
U heeft een vraag met betrekking tot de groei van uw gewassen. Doe als volgt Selecteer in Ring 2 (blauw) het segment 'GROEI'. Raadpleeg Ring 4 (geel). U treft aan de producten A, B en C. Raadpleeg voor nadere informatie over deze producten de bijlage Productoverzicht.

Voorbeeld II
U wilt informatie over natuurlijke gewasbeschermingsmethoden. U vindt deze in Ring 4 (geel) onder de producten G en H. De onder G vallende producten vallen onder biologisch. De producten onder H zijn, hoewel voorbij de scheidingslijn met Chemisch, ook van natuurlijke herkomst, maar niettemin reeds min of meer gelijk aan chemische middelen. Raadpleeg verder het Productoverzicht.
Recensie(s)

Ook bij de biologische teeltwijze is behoefte aan voeding voor bodem en gewas, en bescherming tegen plantenziekten en -plagen. In dit boek wordt gepoogd een inventarisatie te maken van zowel methodieken als middelen. Ook de bedrijfskolom en beleidsmaatregelen krijgen aandacht. Het woord- en taalgebruik is niet makkelijk (o.a. veel vaktaal); het boek is nauwelijks geillustreerd. Het is misleidend dat de omslagfoto o.a. een graanveld toont, terwijl het boek op de tuinbouw gericht is. Er zijn verschillende overzichten en registers aanwezig, evenals een afkortingenlijst en een lijst van geraadpleegde literatuur. Het boek is een mengeling van literatuuronderzoek en het vastleggen van mondelinge kennis. Door zijn specifieke gerichtheid op de tuinbouw en de moeilijkheidsgraad vooral geschikt voor mensen in het vak, zowel beroepstelers als voorlichters en beleidsmedewerkers, onderzoekers en hogere tuinbouwscholen.

Ing. A. de Vries-Boekestein
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Grent, T.N.H. - De biologische aanpak / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.