Haselhoff, E.H. - Geheimzinnige graancirkels / wetenschappelijk

Schrijver:
Titel: Geheimzinnige graancirkels / wetenschappelijk onderzoek & mysterieuze verhalen
ISBN: 9789027479853
Taal: Nederlands
Uitgever: Spectrum, Uitgeverij Het
Bijzonderheden: Goed Izgst. 1e druk 2002. boek is izgst, oogt ongebruikt, paginaranden zijn vergeeld. Kniekje in cover achterzijde. Izgst.
Prijs: € 29,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
De mysterieuze verschijning van graancirkels in akkers en velden over de gehele wereld, krijgt steeds meer publieke aandacht. In dit rijk geïllustreerde boek onderzoekt Eltjo Haselhoff de vreemde afwijkingen aan de gewassen waarin graancirkels ontstaan. Ook bespreekt hij tal van andere mysterieuze eigenschappen van het graancirkelfenomeen, die nog totaal onbekend zijn bij het grote publiek. Haselhoff voert geen propaganda, maar onderzoekt de graancirkels met een nuchtere, wetenschappelijke kijk. Zijn onderzoek wijst uit dat de ooggetuigen die zeiden dat graancirkels ontstaan in slechts een paar seconden, wel eens heel goed de waarheid kunnen spreken...

Recensie(s)
De auteur, 'senior scientist' bij Philips Medische Systemen, specialist in laserfysica en magnetische resonantie, deed opzienbarend onderzoek naar de kiemkwaliteit van zaden uit graancirkels en toont met wetenschappelijk getoetst onderzoek (ondersteund met handzame grafieken) aan dat de thermische uitzetting in zg. graanknopen en de verlenging daarvan veroorzaakt moet worden door verhitting door een elektromagnetische puntbron (een lichtbol). Gekoppeld aan meetkundige analyses van wiskundig uiterst gecompliceerde en duidelijk intelligente pictogrammen en de vondst van radioactieve isotopen in grondmonsters, die slechts verklaard kunnen worden uit een nucleaire (kern)reactie van het element Deuterium, bewijst hij dat deze verschijnselen onmogelijk door mensen met touwen en planken bewerkstelligd kunnen zijn. Hij gaat ook in op getuigen die lichtbollen zagen of voor wie deze plaatsen als een venster naar andere dimensies functioneren. De talloze paginagrote luchtfoto's in kleur, zoals ook op de omslag, zijn overweldigend en tonen excentrieke schoonheid en ongelofelijke symmetrieen. Vierkant boek met tekst in twee kolommen op glad papier.

Peter den Haring
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Haselhoff, E.H. - Geheimzinnige graancirkels / wetenschappelijk onderzoek & mysterieuze verhalen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.