Hosegood, B. - Schilder ! / Landschappen / druk 1

Schrijver:
Titel: Schilder ! / Landschappen / druk 1
ISBN: 9789057641251
Taal: Nederlands
Uitgever: Librero Nederland b.v.
Bijzonderheden: Goed / Izgst 2002, 176pp, Paperback / softback Izgst. Lichte krasjes op cover, paginaranden licht verkleurd, izgst. vriendelijke groet Carla, Books2Flow
Prijs: € 22,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Dit boek brengt een ode aan het landschap - gezien door de ogen van een aantal verschillende kunstenaars. Het beoogt te laten zien dat er geen eenduidig goede of slechte manier of techniek bestaat om een landschap te schilderen.
Recensie(s)
In dit kijk- en studieboek bespreken kunstenaars, op gedetailleerde wijze, eigen werk. Allen brengen met liefde een ode aan het landschap en bezitten het talent om dit, met verf als expressiemiddel, vast te leggen. Hun schilderijen zijn ingedeeld naar gelang de techniek die gebruikt is landschappen in aquarel c.q. gouache, olieverf, gemengde technieken, acryl en prachtige luchten in pastel. In een algemene inleiding vooraf maken we kennis met 'compositie', 'kleur' en 'werkwijzen'. Vervolgens krijgt iedere kunstenaar acht pagina's toebedeeld. Procesmatig genieten we van hun werk in beeld plus motivatie en achtergrondinformatie, de compositie, ondersteund met diagrammen, kleurgebruik en toegepaste techniek. Dit alles fraai van opzet en helder in uitleg, ruim voorzien van prachtig fotomateriaal (kleur) op gladwit papier. Met ingekaderde 'gulden regels', 'feiten' en citaten van grote meesters. Een portfolio, in woord en beeld, toont ten slotte de kunstenaars met hun opleiding, werk, exposities en adressen. Heel plezierig is ook de lijst, met uitleg, over het kleurengamma in de gebruikte verf. De sponsor hiervan is de firma Winsor & Newton, wiens naam de doorlopend tegenkomen. Met een verklarende woordenlijst. Voor de beginnende en de gevorderde gebruiker is dit echt genieten!
(Biblion recensie, Ellie Toussaint)
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Hosegood, B. - Schilder ! / Landschappen / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.