Jacob Needleman - Een klein boek over liefde / druk 1

Schrijver:
Titel: Een klein boek over liefde / druk 1
ISBN: 9789025947446
Taal: Nederlands
Uitgever: Have, Ten
Bijzonderheden: Goed Izgst. 1998 Gebonden hardcover. Hoekjes cover licht gekneusd, lichte krasjes op cover. Izgst. Hartelijke groet Carla, Books2Flow
Prijs: € 17,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
In Een klein boek over liefde geeft Needleman een antwoord op de vraag waarom twee mensen eigenlijk verliefd op elkaar worden. Wat hebben geliefden elkaar te bieden? Dat is de uitdaging voor paren voor wie het eerste mysterie van de liefde voorbij is en het samenleven begint. Wat is het doel van de liefde? Wat is de waarde ervan? De antwoorden, aldus Needleman, zijn te vinden in de manier waarop twee mensen elkaar kunnen helpen in hun zoektocht naar de zin van het leven, en in de niet alledaagse sprookjes over duurzame liefde die hij voorstelt als gedragsmodel.
Recensie(s)

In het boek geeft schrijver Jacob Needleman een antwoord op de vraag waarom twee mensen eigenlijk verliefd op elkaar worden. Wat hebben geliefden elkaar te bieden? Dat is de uitdaging voor paren voor wie het eerste mysterie van de liefde voorbij is en het samenleven begint. Antwoorden op vragen als "wat is het doel van de liefde?" en "wat is de waarde ervan?" zijn volgens hem te vinden in de manier waarop twee mensen elkaar kunnen helpen in hun zoektoch naar de zin van het leven. In de hedendaagse cultuur ontbreken verhalen die boodschappen bevatten over duurzame liefde. Het boek bestaat uit veertien "essays" over liefde, waarbij hij verhalen uit de Griekse Oudheid gebruikt, de ideeën van de dertiende-eeuwse Perzische dichter Rumi, de hedendaagse Duitse dichter Rilke, de negentiende-eeuwse Deense denker Kierkegaard en teksten uit de Bijbel om duidelijk te maken hoe "liefde" en "de zin van het leven" met elkaar samenhangen. Jacob Needleman is hoogleraar filosofie aan de San Francisco State University en werkt als adviseur op het gebied van psychologie, onderwijs en medische ethiek.
(Biblion recensie, Jannetta van der Zee.)
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jacob Needleman - Een klein boek over liefde / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.