Jongh, M. de - Groene vingers / tuinieren voor kinderen

Schrijver:
Titel: Groene vingers / tuinieren voor kinderen
ISBN: 9789021617855
Taal: Nederlands
Uitgever: Ploegsma, Uitgeverij
Bijzonderheden: Goed / izgst 2003, hardcover uitgave, goed / izgst.Boek is ongebruikt, ongelezen en onbeschreven. Lichte krasjes / doffe plekjes op cover.Izgst. Hartelijke groet Carla, Books2Flow
Prijs: € 22,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Heb jij al groene vingers, of zijn ze nog net niet groen genoeg? Dat is dit boek echt iets voor jou. In Groene vingers staat namelijk alles over tuinieren. Wat bloeit wanneer, hoe verzorg je je planten, bloemen of groenten het best, en welk gereedschap heb je daarvoor nodig?Stap voor stap staat beschreven wat je elke maand weer voor leuks in de tuin kunt doen. Als je in januari begint met het maken van een plan van wat je in de tuin wilt hebben, kun je in maart al de eerste bloemen zien bloeien. Kweek ook je eigen pompoen en maak er soep van! Of maak een voederplank om de vogels de winter door te helpen. Heb je geen tuin? Niet getreurd! Ook in huis of op het balkon kun je volop plezier beleven met je eigen planten, bloemen en kruiden!
Recensie(s)

Met dit voortreffelijke boek zal ieder kind vanaf ca. 10 jaar automatisch groene vingers ontwikkelen. Op aangename wijze, nergens belerend, worden per maand suggesties en aanwijzingen gegeven voor zeer uiteenlopende zaken, die allemaal met tuinieren te maken hebben, of het nu binnen, buiten in de tuin of op het balkon en in de natuur is. Veel aandacht voor het dierenleven, zoals nuttige insecten en vogels, met daaraan gekoppeld maak het zelf attributen, zoals een hommelpot, een egeltjeshok en een paddenpad. Plannen, zaaien, verspenen, water geven, ziektes, oogsten van groenten en fruit, recepten, heel veel informatie, ook educatieve en bovendien tips, met groene letters. De vrolijke en duidelijke tekeningen in kleur passen uitstekend in de tekst, ook de vormgeving en de typografie zijn doordacht en fraai. Niet alleen kinderen, maar ook hun ouders en hun leraren zullen van dit boek genieten en er veel van leren. Op de groen getinte harde kaft staan enkele speelse illustraties. Met register.

A.M. Keyser-de Klerk
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Jongh, M. de - Groene vingers / tuinieren voor kinderen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.