Klosse, Peter en Lamoen, Jo van Lamoen - Mosselen / een zilte l

Schrijver:
Titel: Mosselen / een zilte lekkernij
ISBN: 9789043907323
Taal: Nederlands
Uitgever: Tirion Culinair
Bijzonderheden: Goed / izgst 2005 izgst.Boekje in ringband is izgst., enkel krasje op cover. Oogt ongebruikt en ongelezen. izgst. Hartelijke groet Carla, Books2Flow
Prijs: € 24,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Dit handige boek staat vol met heerlijke mosselrecepten. Heb je zin in mosselen met een mediterraans tintje, zoek je een oer-Hollands recept of maak je toch liever een pizza of een salade met mosselen? Van soepen tot hoofdgerechten, aan elk recept is gedacht. Naast een uitleg over hoe je mosselen het beste kunt bereiden, is er ook interessante achtergrondinformatie over de mosselgeschiedenis en -cultuur in dit boek opgenomen. En met hetzelfde gemak waarmee je de gerechten bereidt, neem je dit boek mee naar de supermarkt bij het inkopen doen. Eet smakelijk!
Recensie(s)
Nederland is wereldwijd de grootste mosselproducent. Dankzij het aanbod van panklare mosselen en de nieuwe verpakkingswijze worden mosselen ook steeds vaker thuis bereid. Hier een verzameling recepten voor het bereiden van mosselen en voor gerechten met mosselen voor soepen, voorgerechten, lunchgerechten en hoofdgerechten. Het zijn zeer gevarieerde recepten die duidelijk zijn beschreven. De mosselrecepten worden voorafgegaan door recepten van vijf sauzen. Per rechterpagina een recept met op de linkerpagina steeds een mooie illustratie van een ingredient of van het gerecht. Er wordt ruim aandacht besteed aan de mosselgeschiedenis en mosselcultuur in ons land. Verzorgde uitgave met ringband bij het koken heel gemakkelijk. Met uitgebreide inhoudsopgave en achterin drie pagina's voor j´e eigen recepten´. Oblong formaat; kleine, schreefloze letter; geen register.

G. Vijg
Verder lezen

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Klosse, Peter en Lamoen, Jo van Lamoen - Mosselen / een zilte lekkernij

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Books2flow
  Kamer van Koophandel nummer: 72405775
  NL112781974B01
 • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.