Lalvani, V. - Klassieke yoga / druk 1

Schrijver:
Titel: Klassieke yoga / druk 1
ISBN: 9789024603343
Taal: Nederlands
Uitgever: Bosch & Keuning
Bijzonderheden: Goed Zgan / izgst. 1997 hardcover uitgave. Ongebruikt. Cover heeft wat krassen/ krasjes/ doffe plekjes. Zgan/ izgst.
Prijs: € 24,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Iedereen heeft iets aan yoga. Yoga is een veilige en zeer effectieve manier van lichaamstraining en ontspanning. Een speciale uitrusting is niet nodig en men kan het thuis doen. Vimla Lalvani is een vooraanstaande yogadocente. In dit handboek maakt zij de lezer vertrouwd met de grondbeginselen en oefeningen van deze oude leer over de harmonie tussen lichaam en geest. Een gedegen, moderne aanpak van de klassieke yogatechnieken, zoals die duizenden jaren geleden werden ontwikkeld. Yogabeoefening maakt jeugdiger. Het zorgt voor steviger spierweefsel, grotere lenigheid, betere coördinatie, meer energie, vergroot concentratievermogen en neemt spanningen weg. Cursussen op 3 niveaus brengen de volslagen beginner tot het niveau van halfgevorderde. Duidelijke aanwijzingen, prachtig geïllustreerd met meer dan 300 kleurenfoto's.
Recensie(s)
Yoga is afgeleid van het Sanskriet werkwoord yuj en verwijst naar geestelijke en lichamelijke eenwording. In de diverse yogasystemen is er een die vooral gericht is op het fysieke lichaam, te weten de hatha-yoga. Ha staat voor zon en is gerelateerd aan mannelijke energie, tha staat voor maan en vrouwelijke energie. Bij het uitvoeren van lichaamshoudingen, asana's, wordt ernaar gestreefd deze beide energieën te laten versmelten. Voorliggend werkboek heeft als basis het standaardwerk Yoga sutras van de wijsgeer Patanjali (ca. 300 v.Chr.). De essentiële techniek van yoga is het stilzetten van de wijzigingen van het denkvermogen. Daar is spirituele kennis voor nodig. De samenstelster heeft dit yogasysteem doorleefd en reikt zowel de beginner als de gevorderde yogabeoefenaar de hand door elke houding stap voor stap en uitermate zorgvuldig te begeleiden. De ondersteunende teksten, overgezet in eenvoudig Nederlands, vullen het fotomateriaal (in kleur) op de juiste wijze aan. Naast de aandacht voor de lichaamshoudingen wordt slechts marginaal ingegaan op de beheersing van de lichamelijke energie (pranayama). Een bibliografie en verwijzingsregister worden node gemist.
(Biblion recensie, Ruud Booms.)
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lalvani, V. - Klassieke yoga / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.