Leighton, J. Heijne, B. - Van Gogh Museum een portret / A port

Schrijver:
Titel: Van Gogh Museum een portret / A portrait
ISBN: 9789040088667
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij W Books B.V./ Waanders
Bijzonderheden: Als nieuw Spiksplinternieuw, nog in plastic. Hartelijke groet Carla, Books2Flow
Prijs: € 19,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Het Van Gogh Museum kent een rijke historie. Wat weinigen weten is dat de nalatenschap van Vincent van Gogh na zijn vroege overlijden door de schonzus van de kunstenaar onder haar hoede werd genomen. Zij heeft zich vele inspanningen getroost om Van Goghs werk voor de eeuwigheid te bewaren en Van Gogh als kunstenaar beroemd te laten worden.
Ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van het Van Gogh Museum schreef journalist Bas Heijne over Jo van Gogh-Bonger en haar passie voor Vincent en documenteerde directeur John Leighton de 30-jarige historie van dit unieke museum. Het portret wordt gecomplementeerd door een fofografisch portret van een van de levendigste musea ter wereld, gemaakt door Luuk Kramer.
Recensie(s)

Uitgave naar aanleiding van het 30-jarig bestaan van het Van Goghmuseum in Amsterdam. Het boek bevat drie elementen fotograaf Luuk Kramer maakte een fotoportret van het museum aan het eind van de 20e eeuw. Op soms paginagrote kleurenfoto's passeren bezoekers, tentoonstellingen, kantoren en medewerkers van het museum, alsook enkele werken van Van Gogh zelf. Daaraan vooraf gaat een artikel van journalist Bas Heijne over de persoon die aan de basis van dit museum stond Jo van Gogh-Bonger, weduwe van Theo van Gogh en schoonzus van Vincent. Hij beschrijft haar relatie met Vincent, haar beheer over zijn nalatenschap en het ontstaan van het museum. Directeur John Leighton tenslotte beschrijft de 30-jarige geschiedenis van het museum, van hoe het begon tot wat het nu is. Deze artikelen zijn geillustreerd met zwartwitfoto's. Toegankelijk museumportret voor een breed publiek. Engels/Nederlandse uitgave.

Karin van Hoof
Verder lezen

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Leighton, J. Heijne, B. - Van Gogh Museum een portret / A portrait

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Books2flow
  Kamer van Koophandel nummer: 72405775
  NL112781974B01
 • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.