Lichtenstein, Demian, Aziz, Shajen Joy - The Gift / ontdek waar

Schrijver:
Titel: The Gift / ontdek waarom je hier bent
ISBN: 9789000304332
Taal: Nederlands
Uitgever: Mana, 2011
Bijzonderheden: Goed. (izgst)Mooi gebonden hardcover uitgave in zeer goede staat. Boek is ongebruikt, ongelezen, en onbeschreven komt rechtstreeks uit winkel. Cover heeft wat lichte krasjes. daarom Goed. Izgst. Hartelijke groet Carla, Books2Flow
Prijs: € 29,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting

Demian Lichtenstein is een succesvol en gewild filmmaker en producent. Hij omgeeft zich met dure spullen, mooie vrouwen, grote huizen en snelle auto's. Maar ergens voelt hij een enorme leegte en komt hij tot het besef dat hij zijn leven radicaal om moet gooien. Een van de dingen die hij besluit te doen is om contact te zoeken met zijn zus Shajen Joy Aziz, die hij jarenlang niet heeft gesproken. De hereniging zorgt zowel bij Demian als bij Shajen voor een geweldige persoonlijke transformatie. Het geeft hun de mogelijkheid om de pijn uit het verleden, de scheiding van hun ouders, het afbranden van hun ouderlijk huis en de vroege dood van hun moeder, een plek te geven. Demian en Shajen besluiten om op zoek te gaan naar de essentie van het leven en ontdekken ieder hun Gift.

Het boek en de film zijn het persoonlijke verslag van hun leven, van hun zoektocht en van hun inzichten. Demian en Shajen ontmoeten de grote spirituele leiders van dit moment, waaronder de Dalai Lama, Mark Victor Hansen, Michael Bernard Beckwith, Barbara De Angelis, Lucia De Garcia, Jack Canfield, Dr. Sonia Powers, en His Holiness Sri Sri Ravi Shankar om een antwoord te krijgen op de vraag hoe ontdek je jouw unieke Gift en wat kun je de wereld daarmee geven? The Gift is zowel een bijzonder verhaal van een broer en zus, als een unieke beweging die je helpt jouw Gift te vinden en uit te dragen.
Recensie(s)

Dit boek naar de gelijknamige documentaire uit 2010 door de Amerikaanse co-auteur Demian Lichtenstein (VS premiere juni 2011) heeft als centraal thema het ontdekken van de levensopdracht die je als gave hebt meegekregen. Hij schreef het boek samen met zijn zus, van wie hij een hele tijd vervreemd was. In deel een vertellen de auteurs hun verhaal van trauma naar triomf hoe ze als broer en zus vele traumatische gebeurtenissen hebben beleefd (seksueel misbruik, het afbranden van hun ouderlijk huis, het dodelijk ongeluk van hun moeder) en hoe ze daarna gegroeid zijn. Demian ontwikkelt zich bijvoorbeeld tot een flitsende jonge filmregisseur, maar blijft ontevreden tot hij bij een therapeut komt en vele cursussen in zelfontwikkeling gaat volgen. Deel twee bestaat uit wat ze samen hebben geleerd een stappenplan met praktische oefeningen van acht universele principes, onder meer ontvankelijkheid, intentie, tegenspoed en transformatie, en het scheppen van een bewuste en liefdevolle wereld. Bij iedere stap hoort een mandala, kleur en chakra, met onder de kopjes 'transformerende wijsheid' velerlei persoonlijk advies van een keur van spiritueel begaafde personen (Mark Victor Hansen, Michael Bernard Beckwith, Shri Shri Ravi Shankar; inclusief korte biografieen).

J. Hodenius
Lees minder
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lichtenstein, Demian, Aziz, Shajen Joy - The Gift / ontdek waarom je hier bent

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.