Lidell - Praktische yoga / druk 1

Schrijver:
Titel: Praktische yoga / druk 1
ISBN: 9789027430540
Taal: Nederlands
Uitgever: Spectrum, Uitgeverij Het
Bijzonderheden: Goed / izgst2002, Paperback / softback, Izgst,ongebruikt, ongelezen, onbeschreven. Kniek aan rechterbovenhoek cover. Randen pagina's licht verkleurd. Izgst. Hartelijke groet Carla, Books2Flow
Prijs: € 22,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Yoga is de oudste wetenschap van het leven. Deze duizenden jaren oude maar tijdloze levenswijze van Indiase meesters is de beste manier om te zorgen voor rust en harmonie in onze wereld van stress en spanningen. De 5 grondbeginselen-ontspanning, oefening, goede voeding, positief denken en de juiste ademhaling- leggen hierbij de basis voor een lang en gezond leven. Practische yoga is een complete gids voor yoga op de klassieke manier. De schitterende illustraties en de heldere stap voor stap instructies zullen zowel voor beginners als gevordereden een bron van inspiratie zijn. Ontwikkel een fit en mooi lichaam - Blijf jong in elke fase van je leven - Eet verstandig en gezond - Adem op de juiste manier voor meer energie - Verbeter je gezondheid - Geniet van een probleemloze zwangerschap - Ban stress en spanning uit je leven - Vergroot je concentratievermogen - Maak je geest rustig en evenwichtig.
Recensie(s)

Een degelijk yogaboek, dat de lezer invoert in de methoden en werkwijze van yoga in de traditionele zin. Veel tekeningen en foto's geven een duidelijk inzicht in de opbouw van de oefeningen en illustreren de oude Indiase achtergrond van waaruit dit boek is samengesteld. Het advies is oefenen thuis combineren met lessen. Swami Sivananda stichtte in 1935 de "Divine Life Society". Eén van zijn leerlingen in zijn ashram in Rishikesh was Swami Vushnu Devananda, deze werd naar het westen gezonden om yoga te onderwijzen. Deze leraar formuleerde vijf grondbeginselen juiste ontspanning; goede oefening; goed dieet; positief denken en meditatie; goede ademhaling. Het boek is rond deze vijf beginselen opgebouwd. Uitvoerig wordt op ieder onderwerp ingegaan en daardoor is een vrij compleet en praktisch handboek onstaan. Bevat een duidelijke verklarende woordenlijst en register. Mooi van uitvoering en in duidelijke, heldere taal.
(Biblion recensie, Redactie..)
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen, Nederlands

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Lidell - Praktische yoga / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.