Long, Barry - Meditatie een basisboek / een basisboek

Schrijver:
Titel: Meditatie een basisboek / een basisboek
ISBN: 9789069638621
Taal: Nederlands
Uitgever: Altamira
Bijzonderheden: Goed Zgan/izgst.. Mooi gebonden hardcover uitgave. 7e druk 2009. Cover heeft enkele krasjes en doffe plekjes. Zgan /izgst.. Hartelijke groet Carla, Book2Flow
Prijs: € 39,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Dit boek is opgezet als een cursus van tien lessen en bevat meer dan dertig oefeningen, die in de dagelijkse praktijk kunnen worden toegepast. De no-nonsensebenadering van Barry Long is zeer geschikt voor beginners, maar tevens waardevol voor wie al meer ervaring heeft met meditatie.
Longs meditatietechniek staat op zich en is niet afkomstig uit een bepaalde spirituele traditie. Het is een techniek die uitblinkt door eenvoud. De oefeningen zullen bovendien iedereen aanspreken en kunnen helpen door te dringen tot de stille kern van het menselijk wezen.
Recensie(s)

Dit basisboek voor meditatie, dat deze Australische, zichzelf inmiddels verlicht verklarende guru schreef in 1966, ademt de prettige onschuld van iemand wiens persoonlijke ervaringen met meditatie - met name de (Vipassana-)techniek van stilzitten, ademaandacht en loslaten - ingrijpend positief en nog fris zijn. Het is naderhand (in 1986) verder bewerkt. Nu biedt het een cursus van tien lessen met oefeningen en opdrachten, geschikt voor beginners en gevorderden. De nadruk ligt op stil worden en dat vasthouden, daarnaast op mentaal begrip, meester worden over je tegenstander, die Denken wordt genoemd. De waarnemer in jezelf is degene die kan onderscheiden wat echt in je is en wat onecht. De tekst is kort, zinnig, zonder franje en zonder de genadeloze morele oordelen, die later werk van Long zijn gaan kenmerken. Achterin informatie over auteur en boek en enkele contactadressen. (Biblion recensie, Peter den Haring.)
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Long, Barry - Meditatie een basisboek / een basisboek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.