Mehta, Mira - Yoga voor elke dag / druk 1 / een stapsgewijze ha

Schrijver:
Titel: Yoga voor elke dag / druk 1 / een stapsgewijze handleiding voor de yogamethode van Iyengar, voor ontspanning, gezondheid en welzijn
ISBN: 9789055610426
Taal: Nederlands
Uitgever: Adc Nv
Bijzonderheden: Redelijk/ izgst. Hardcover uitgave. izgst. Lijkt ongebruikt, onbeschreven. Hardcover heeft wel krassen op cover. Randen pagina's zijn licht vergeeld. Cover aan achterzijde licht verkleurd. Maar voor een boek uit 1994 in zeer goede staat.
Prijs: € 22,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Yoga is een systeem van lichamelijke en geestelijke oefening. Behalve voorbereidende oefeningen, gericht op ingetogenheid, studie en toewijding zijn er stelsels, die gericht zijn op fysische en fysiologische ontwikkeling, zoals de hatha-yoga en de yoga van het achtvoudige pad, de raja-yoga. Deze laatste twee systemen zijn door de Indiase leraar Iyengar uitgewerkt. Hij heeft houdingen (asana's) en de beheersing van de lichamelijke energie (pranayama), veelal abusievelijk vertaald als beheersing van de adem, herontdekt, opnieuw beschreven en toegankelijk gemaakt voor yogabeoefening. Een leerlinge van Iyengar reikt in dit standaardwerk een eenvoudige methode aan om met behulp van de hatha-yoga te ontkomen aan stress. Voor deze weg naar lichamelijk en geestelijk welzijn beschrijft zij de belangrijkste asana's en een tienweekse cursus, waarin de asana's in groepen zijn verdeeld op grond van de positie van het lichaam. Teksten en fotomateriaal (in kleur) sluiten naadloos aan. Het werk is voornamelijk gericht op de beginnende yogabeoefenaar.
(Biblion recensie, Ruud Booms.)
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mehta, Mira - Yoga voor elke dag / druk 1 / een stapsgewijze handleiding voor de yogamethode van Iyengar, voor ontspanning, gezondheid en welzijn

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.