Miller, A. - Levenspaden, zeven geschiedenissen

Schrijver:
Titel: Levenspaden, zeven geschiedenissen
ISBN: 9789026968570
Taal: Nederlands
Uitgever: Unieboek BV
Bijzonderheden: Goed Izgst.Pbck uitg1998, lichte leesvouw,geheel geplastificeerd, sticker books2flow over naam geplakt Izgst. Vriendelijke groet Carla, Books2Flow
Prijs: € 29,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Kinderen worden gevormd door het gezin waarin ze opgroeien. En ook als zij later hun ouders bekritiseren of zelfs helemaal met hen breken, kunnen ze niet verhinderen dat ingesleten gedrags- en reactiepatronen hun leven en hun relaties blijven beïnvloeden. veel mensen maken daar niet veel gedachten aan vuil. Zij herhalen eenvoudig weg met hun kinderen wat zij zelf hebben ervaren. Tot ze er op een bepaald moment tot hun verdriet en verbazing achterkomen dat het hun in de relatie met hun kinderen of partner aan dezelfde innerlijke vrijheid ontbreekt die ze zich in hun jeugd zozeer hadden gewenst.
Recensie(s)
De auteur, Zwitsers psychoanalytica en vooral bekend van het boek "Het drama van het begaafde kind", trekt ten strijde tegen kindermishandeling in de breedste zin van het woord. Het gaat hier om de volgens haar routinematig beschadigende wijze van opvoeden, zoals die in onze cultuur gangbaar is en waarbij voorbij gegaan wordt aan het diepste wezen van het kind. Met een zevental fictieve levensverhalen illustreert ze het mechanisme waarmee vroege ervaringen met leed en liefde het latere leven van een mens en zijn relaties tot anderen beïnvloeden en van generatie op generatie worden doorgegeven. Hoewel de verhalen duidelijk geconstrueerd zijn rond een bepaald thema en de personen weinig levensecht worden neergezet, geeft het boek wel een aardige illustratie van het belangrijkste thema in het werk van Miller. Als aanvulling daarop zeker interessant voor ieder die zich wil verdiepen in opvoeding en jeugdervaringen in relatie tot het latere leven.
(Biblion recensie, Drs. N.P. Aders.)
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Miller, A. - Levenspaden, zeven geschiedenissen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.