Onvlee, Ian - Aikido / van zelfverdediging tot harmonie

Schrijver:
Titel: Aikido / van zelfverdediging tot harmonie
ISBN: 9789020251630
Taal: Nederlands
Uitgever: AnkhHermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: Goed Zgan / izgst.1996, Paperback / softback, Oogt ongebruikt, cover heeft enkele krasjes / doffe plekjes, izgst. Met vriendelijke groet Carla, Books2Flow
Prijs: € 15,45
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
AIKIDO

Aikido is een sierlijke Japanse bewegingskunst voor geweldloze zelfverdediging en voor verkenning en ontwikkeling van onze intuïtieve kracht. Het is een uniek systeem dat gebaseerd is op het oefenen van ons aanpassingsvermogen, waardoor we een steeds grotere bewegingsvrijheid ontdekken. Door de aanvalsbeweging niet te onderbreken kunnen we een aanvaller op ontspannen wijze in een soepele ontwijkbeweging meenemen en naar een zachte val begeleiden. De bewegingen zijn soepel, ruim en snel in elkaar overvloeiend, fascinerend om naar te kijken. De beheersing van lichaam en geest en de manier van samen zijn met anderen geven een ontspannen, geconcentreerd gevoel. Doordat het competitie-element ontbreekt, is aikido zowel voor mannen als voor vrouwen, voor kinderen als voor ouderen plezierig om te doen. Afgewisseld met en in evenwicht gebracht door fijne ontspanningsoefeningen en traditionele stok- en zwaardtechnieken, vormt aikido een bron van vreugde en wijsheid. Aikido kan echter tevens een praktische filosofie zijn die we in ons dagelijks leven kunnen toepassen, zowel op lichamelijk als geestelijk vlak.
Recensie(s)
Aikido is een uit Japan afkomstige gevechtskunst. Het grootste deel van het boek behandelt de achtergronden en geschiedenis van het aikido. Ook de techniek komt aan bod, echter het aanleren van aikido is alleen mogelijk met een goede leraar. Wat dat betreft geeft dit boek alleen een leidraad. Tekstmatig zijn er geen verschillen sinds de derde druk. Alleen de lijst met scholen en organisaties is achterwege gebleven. De vormgeving van het boek is bij de vierde druk moderner geworden en alle oude foto's zijn vervangen en hebben plaats gemaakt voor meer actuele en modernere foto's (echter nog steeds in zwart-wit). Bovendien zijn er nieuwe foto's op de opengebleven plaatsen geplaatst. Er zijn vele beoefenaren van aikido in het gehele land, die bij verschillende organisaties zijn aangesloten. Van de vierde gewijzigde druk is dit een ongewijzigde druk.
(Biblion recensie, J.H. Odinot.)
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Onvlee, Ian - Aikido / van zelfverdediging tot harmonie

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.