Pertuze, J.-C. / LIzak - Natuuractiviteiten / 5-8 jaar

Schrijver:
Titel: Natuuractiviteiten / 5-8 jaar
ISBN: 9789030317562
Taal: Nederlands
Uitgever: Casterman
Bijzonderheden: Goed / izgst. Hardcover- uitgave 2003. Boek oogt ongebruikt. onderzijde rug is iets gekneusd. Sticker books2flow over naam op 1e blz. Izgst.
Prijs: € 29,50
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
MET JE KIND DE NATUUR INCECILIA Mijn kinderen zijn deze activiteiten ontgroeid, maar voor ouders van jonge kinderen vind ik dit boek een aanrader. Kinderen van nu kunnen immers niet genoeg geprikkeld worden om de natuur te ontdekken. Zet zo’n activiteit ’ns op het programma van een verjaardags- of ander kinderfeestje succes verzekerd!Op verkenning gaan in bossen en weiden, je handen vuil maken, op je knieën door het gras kruipen, doen alsof je het zaadje van een paardenbloem bent en er nog iets van opsteken ook? Kinderen doen niets liever dan nieuwe dingen ontdekken en de natuur is hiervoor de ideale omgeving. Hoe kan een kind beter een bos of poel met al z’n dieren leren kennen, dan spelenderwijs? Natuuractiviteiten geeft massa’s leuke ideeën een tuinkruidentoren, een salade met tuinbloemen, een vleermuizenkastje, enz. Elk idee wordt voor de begeleider stap voor stap uitgelegd en hij krijgt een overzichtelijk lijstje van alle benodigdheden en van waar, wanneer, hoe lang en door wie de activiteit kan worden uitgevoerd. Grappige tekeningen fleuren het boek speels op. Natuuractiviteiten richt zich tot iedereen die met kinderen natuur wil ontdekken mama’s en papa’s, juffen en meesters, jeugdwerkers.
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Pertuze, J.-C. / LIzak - Natuuractiviteiten / 5-8 jaar

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.