Raschen, K. - Slaap / druk 1

Schrijver:
Titel: Slaap / druk 1
ISBN: 9789062384594
Taal: Nederlands
Uitgever: Christofoor, Uitgeverij
Bijzonderheden: Goed Izgst.1994, Paperback / softback, oogt ongebruikt. Titelpagina 2 stickerts books2flow over naam. Oogt niet/nauwelijks gebruikt. Lichte vouw in rug. izgst.
Prijs: € 10,45
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Recensie(s)
Dit boek sluit goed aan bij recent gepubliceerd wetenschappelijk onderzoek waaruit gebleken is wat veel mensen intuïtief al wisten, namelijk dat de mens tijdens de slaap innerlijk/geestelijk zeer actief is. De auteur is in Duitsland werkzaam als geestelijke in de op de antroposofie geïnspireerde beweging voor religieuze vernieuwing 'De Christengemeenschap'; zijn boek is gebaseerd op een lange ervaring in die functie in verpleeg- en ziekenhuizen en op samenwerking aldaar met artsen en andere geestelijken. Uit de tekst blijkt bovendien dat hij goed op de hoogte is van de wetenschappelijke en filosofische literatuur over (patho-)fysiologische en psychologische aspecten van de slaap; de stijl is nergens prekerig of anderszins sektarisch. Daardoor is dit boek een uniek, veelzijdig overzicht van wat over dit onderwerp in reguliere, antroposofische en andere alternatieve kringen bekend is, terwijl de praktische ervaring van de auteur als pastor het boek ook geschikt maakt voor een breed publiek dat vooral in direct toepasbare kennis over de slaap geïnteresseerd is. Bevat literatuurlijst.
(Biblion recensie, H.S. Verbrugh.
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Raschen, K. - Slaap / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.