Roman, Sanaya - Liefde van de ziel / je hartcentra openen

Schrijver:
Titel: Liefde van de ziel / je hartcentra openen
ISBN: 9789020270099
Taal: Nederlands
Uitgever: AnkhHermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: Goed Zgan. Softcover-3e druk- boek oogt ongebruikt. Izgst. Vriendelijke groet Carla, Books2flow
Prijs: € 44,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
LIEFDE VAN DE ZIEL
je hartcentra openen

Deze gids brengt je stap voor stap naar het vermogen contact met je ziel te krijgen en je hartcentra te doen ontwaken. Al lezend zul je een wonderbaarlijke reis van persoonlijke groei beleven. Je zult je persoonlijkheid voorbereiden, naar de zielendimensie reizen en je zult energie ontvangen van verlichte wezens als je je ziel ontmoet en met haar versmelt. Je zult leren je ziel tot een onderdeel van je dagelijks leven te maken, te putten uit haar kracht, haar licht, haar liefde en andere vermogens die je in het gewone leven kunnen bijstaan. Vervolgens zul je je reis vervolgen om samen met je ziel je hartcentra tot ontwaken te brengen en zo je vermogen om van jezelf en anderen te houden te vergroten. Je zult leren werken met je ziel en de zielen van anderen om de serentiteit en de eenheid te ervaren die gepaard gaan met zieleliefde, om negatieve in positieve energie om te zetten, machtsstrijd los te laten, trouw te blijven aan jezelf en de magnetische en onvoorwaardelijke liefde van je ziel uit te stralen, waardoor je liefde en al het goede naar je toetrekt. Je zult er achterkomen hoe je met je ziel kunt werken om relaties tot stand te brengen die voedend zijn en waarin je je hogere doel verwerkelijkt. Je zult allerlei dingen uit de weg ruimen die liefde in de weg staan, de universele wetten van relaties onderzoeken en nieuwe wegen van liefhebben ontdekken. Je zult leren hoe je jouw zielvriend(in) en andere belangrijke mensen in je leven kunt aantrekken. Het hoogtepunt van je reis zal zijn het creëren van wielen van liefde om je relaties met vrienden, familie, collega's en groepen waarvan je deel uitmaakt te transformeren. Je zult samen met anderen een oproep doen aan de waarlijk groten en hun vragen liefde te sturen om de hartcentra van de mensheid te doen ontwaken, en je kunt, als je dat wilt, een stralend licht voor anderen worden. Je zult de kracht van de liefde ervaren, de machtigste energie in het universum.
Recensie(s)
Dit is een via contact met het tijdloze lichtwezen Orin geschreven boek waaruit te leren is hoe de door Orin genoemde drie hartcentra te doen ontwaken en ze te laten samenwerken om zo de transmissies van de lichtwezens - niet verder omschreven - te kunnen ontvangen, en je ziel - evenmin gedefinieerd - te ontdekken, waarna het gebruikelijke proces van geestelijke rijping en communicatie met de medemens kan beginnen. Deze gedachte wordt ook middels cursussen en studiegroepen verbreid (Romans eerste boek 'Kracht door bewustwording een handleiding voor gevoelige mensen' is inmiddels in zijn vijfde druk). Het is echter moeilijk zulke gedachten te concretiseren, temeer omdat niet uit de doeken wordt gedaan hoe men dat zou moeten doen. Een onverplichtende, bijna onstuitbare reeks van spirituele ideeen. Verzorgde uitgave.

Redactie Bol.com
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Roman, Sanaya - Liefde van de ziel / je hartcentra openen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.