Serizawa, K. - Drukpunt-massage

Schrijver:
Titel: Drukpunt-massage
ISBN: 9789020250022
Taal:
Uitgever: Ankh-Hermes, Uitgeverij
Bijzonderheden: Redelijk- in goede staat. 3e druk 1976. Hardcover uitgave is zgan, zonder beschadigingen. Stofomslag heeft beschadigingen scheurtje(s), onregelmatige bovenzijde omslag en verkleuringen mn rug. Keurig boek. Vriendelijke groet Carla, Books2flow
Prijs: € 29,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Deze Japanse massage-methode wijkt nogal sterk at van de gangbare Westerse. Zij berust op de kennis, dat al onze organen verbonden zijn door banen die over ons gehele lichaam lopen. Door massage en manipulatie kunnen wij de werking van onze organen stimuleren, hun funkties activeren of tot rust brengen.
Veel mogelijke klachten en pijnen kunnen we zelf behandelen. Na een inleiding over de achtergronden en principes volgt een hoofdstuk over de massage-techniek. Het belangrijkste deel van het boek geeft (massage) behandelingen tegen o.a. verkoudheid, hoge of lage bloeddruk, allergie, astma, hoest, krampen, slapeloosheid, impotentie, kiespijn, rugpijn, gewrichtsreumatiek, suikerziekte, dikte, puistjes, huilbuien, hartkloppingen, onregelmatige menstruatie, geïrriteerdheid, enz. enz. Gezondheid is niet een zaak die wij aan medicijnen moeten overlaten. maar een waar wij met elkaar aan moeten werken. Net als onze voeding, is dit een methode om onszelf gezond en vitaal te houden - of weer te maken - en onze lichamelijke en geestelijke gesteldheid bewust te doorleven.
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Serizawa, K. - Drukpunt-massage

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.