Sijp, T. van - Verfgeheimen

Schrijver:
Titel: Verfgeheimen
ISBN: 9789021327792
Taal:
Uitgever: Cantecleer, 1999
Bijzonderheden: Redelijk maar Izgst. Hardcover uitgave 1999. Oogt als nieuw. Randen pagina;s zijn vergeeld. Bovenzijde snede heeft enkele bruine plekjes. Izgst. Hartelijke groet Carla, Books2Flow
Prijs: € 19,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Met een decoratieve verftechniek kan een huis of een kamer een metamorfose ondergaan. De auteur van dit boek laat zien dat met eenvoudige gereedschappen en gewone verf zeer bijzondere effecten te realiseren zijn. Door allerlei verftechnieken te combineren of ongewone kleurcombinaties toe te passen ontstaan steeds weer verrassende resultaten. Met stap-voor-stap foto’s worden de vele verftechnieken uitgelegd sponzen, deppen, wash, marmeren, sjabloneren, stempelen, trompe-l’oeileffecten, en nog veel meer. Voor alle projecten worden de nieuwste gebruiksvriendelijke verven gebruikt. Het boek laat toepassingen zien door het hele huis, zoals een slaapkamermuur met beschildering, een open haard bestempeld, een verzilverde wc-muur en keukenkastjes met antiek-effect.
Recensie(s)
Hout, metaal en ook kunststof kunnen een ander aanzien krijgen door ze te verven. In het boek worden tal van voorbeelden gegeven hoe oude materialen kunnen worden opgeknapt. Het gaat dan vooral om decoratie van het interieur, dat wil zeggen het bewerken van oude vloeren, muren, meubelstukken etc. De verschillende verftechnieken worden telkens uitvoerig behandeld. Benodigdheden zijn nauwkeurig aangegeven, vaak met merknaam of leverancier. Een hoofdstuk van het boek is gewijd aan de werking van kleuren. Van het te gebruiken gereedschap is een duidelijk overzicht gegeven met afbeeldingen. Er is ook aandacht besteed aan zelf te maken gereedschap. Daarnaast illustreren kleurenfoto's de werkwijze en tonen ze het uiteindelijke resultaat. Samen met de enthousiaste beschrijvingen werken deze wel stimulerend. De werkstukken , in deze verzorgde, stevig gebonden uitgave, variëren van eenvoudig tot meer ingewikkeld. Met dit alles is het een bruikbare handleiding en een naslagwerk voor de doe-het-zelver. Zowel de beginneling als degene die al meer ervaring heeft met decoratief schilderen, kunnen er mee aan de slag.
(Biblion recensie, M.C. van Mook-van Gils)
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Sijp, T. van - Verfgeheimen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.