Too, L. - Mantra's en moedra's / meditaties met hand en stem vo

Schrijver:
Titel: Mantra's en moedra's / meditaties met hand en stem voor innerlijke rust en vrede
ISBN: 9789069635996
Taal: Nederlands
Uitgever: Altamira-Becht
Bijzonderheden: Goed Izgst. Krassen op cover daarom goed ipv als nieuw. Uitgave 2003 Hartelijke groet Carla, Books2Flow
Prijs: € 29,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Bestseller-auteur Lillian Too heeft in dit fascinerende en toegankelijke boek een groot aantal mantra´s en moedra´s bijeengebracht. Mantra´s en moedra´s is bovendien smaakvol geïllustreerd.
Boeddhisten reciteren mantra´s (gebeden) of passen moedra´s (handgebaren) toe om de aandacht te richten. Lichaam, spraak en geest worden ingezet om veranderingen in zichzelf tot stand te brengen en uiteindelijk tot een verlicht wezen (boeddha) uit te groeien. Mantra´s worden steeds herhaald, aangezien transformatie van de geest veel tijd vergt. Ze roepen een bijzonder soort concentratie op krachtig en niet versnipperd.
Lillian Too woont en werkt in Kuala Lumpur. Ze heeft een groot aantal boeken geschreven, onder andere over astrologie en Feng Shui. Bij het schrijven van Mantra´s en moedra´s ontving zij veel steun van haar leraar Kyabje Lama Zopa Rinpoche. De auteur schenkt de royalties van haar boek aan goede doelen die onder de hoede staan van haar goeroe.
Recensie(s)

Onder mantra's (korte veelvuldig te herhalen woorden die een bepaalde energie genereren) vallen hier ook gebeden en zelfs meditatie. Er worden veel Tibetaanse gebeden, rituelen, symbolen, mudra's (handgebaren) en meditaties beschreven. Ook zijn er citaten van Tibetaanse leraren. De gebeden zijn in het Tibetaans en in vertaling opgenomen. De uitleg is steeds goed. Er zijn goede afbeeldingen van godheden en mudra's. Er zijn oefeningen voor een lang leven, zegening, betere meditatie enz. De schrijfster voorspelt zeer veel resultaat; zij is zelf westers boeddhiste. Het boek is vanuit het perspectief van de gelovige geschreven. Interessant voor wie wil kennismaken met de Tibetaanse cultuur. Het vierkante boek is fraai uitgevoerd en helder geschreven. Om de auteur en titel op het omslag te kunnen lezen, moet het boek een slag gedraaid worden. Enkele tekeningen en de tekst in boeddhistisch schrift zijn, evenals een sierrand langs elke pagina en enkele hele bladzijden, in goudkleur uitgevoerd. Bevat een register.

Drs. T. de Jong
Verder lezen

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Too, L. - Mantra's en moedra's / meditaties met hand en stem voor innerlijke rust en vrede

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Books2flow
  Kamer van Koophandel nummer: 72405775
  NL112781974B01
 • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.