Gepland onderhoud: van 3:00 - 4:00 uur
Vanwege onderhoud zal onze website tussen 3 en 4 uur deze nacht minder goed bereikbaar zijn. Onze excuses voor het ongemak.

Vermaat, A.-M. - Lieverd, ik mis je zo / zichtbaar verdriet, ta

Schrijver:
Titel: Lieverd, ik mis je zo / zichtbaar verdriet, tastbare troost
ISBN: 9789080628670
Taal: Nederlands
Uitgever: Vermaat & de Boer
Bijzonderheden: Goed / izgst. Oogt en ijkt ongebruikt. 2e gewijzigde druk 2003. Boekje is als nieuw, oogt ongebruikt. De stofomslag is wat verkneukeld, en licht zichtbaar , sticker verwijderd. Niet dramatisch. Zeer net boekje.
Prijs: € 10,45
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Lieverd, ik mis je zo gaat over verlies door dood. Hoe je het ook noemt overlijden, heengaan, sterven, wegnemen, overgaan, thuishalen, hemelen, het is en blijft, onomkeerbaar, onontkoombaar, onherroepelijk dood. Het wordt nooit meer zoals het was. Dit boek laat ook zien hoe je over je eigen verlies kunt praten. Wel 700.000 mensen verliezen jaarlijks in hun onmiddellijke omgeving een dierbaar mens. Plotseling staan ze voor een zware taak, die niet voor niets 'rouwarbeid' wordt genoemd. Elke achterblijver heeft een uniek verhaal te vertellen, voelt de behoefte een herinnering levend te houden. Er bestaan geen standaard procedure over hoe te rouwen en hoe om te gaan met rouwenden. Maar er zijn wel woorden voor. Zichtbaar verdriet levert meer troost op, troost die persoonlijk en uniek is en die in kleine dingen tot uiting komt.
Recensie(s)

In dit boek over rouwverwerking is de auteur zelf niet zoveel aan het woord, maar laat zij ontelbare andere, 'gewone' mensen kort vertellen hoe zij hun verlies hebben verwerkt of, na jaren, nog steeds niet zover zijn als buitenstaanders dat normaal zouden vinden. Zij leidt de nabestaanden kort in en benadrukt wel herhaaldelijk dat iedereen op zijn of haar eigen manier rouwt. Niets is vreemd of overdreven als het om rouwen gaat. Dit boekje kan rouwende mensen werkelijk helpen. Niet zozeer om hun verdriet 'kwijt te raken', maar wel omdat iedereen er wel iets van zichzelf in terug zal vinden. En dus te weten komt dat het rouwen mag. De auteur noemt haar bedrijf Verliescommunicatie en ze geeft vandaar uit cursussen rondom verliesverwerking. In deze derde druk is een aantal langere hoofdstukken opgedeeld in kortere, maar verder zijn er geen wijzigingen.

T. van Oirschot-Sparla
Verder lezen

BOOKS2FLOW

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes-enveloppen, goed beschermd.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Vermaat, A.-M. - Lieverd, ik mis je zo / zichtbaar verdriet, tastbare troost

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.