Wilson, Ian - Jezus / druk 1 / een geschiedenis

Schrijver:
Titel: Jezus / druk 1 / een geschiedenis
ISBN: 9789026608858
Taal: Nederlands
Uitgever: Callenbach, Uitgeverij
Bijzonderheden: Redelijk maar in zgan staat. Hardcover uitgave met stofomslag 1997. Boek oogt ongebruikt. Maar de randen van de pagina's zijn vergeeld, daarom kwalificatie redelijk ipv goed / als nieuw.Zgan. Hartelijke groet Carla, Books2Flow
Prijs: € 24,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
Jezus een geschiedenis geeft een verhelderend overzicht van het tijdperk waarin Jezus leefde, met inbegrip van de nieuwste ontdekkingen. Het boek is rijk geïllustreerd met kleurenfoto's, kaarten, schema's en plattegronden. Ian Wilson is een autoriteit op het gebied van het vroege christendom.
Recensie(s)

Onder de toenemende rij van 'Jezusboeken' neemt deze uitgave een bijzondere plaats in. In een gemakkelijk leesbare stijl weet de schrijver de teksten uit de evangeliën harmonisch te verbinden met de feiten uit de wereldgeschiedenis, de laatste onderzoekingen en de resultaten van de nieuwste archeologische vondsten. Bovendien schroomt hij niet de veelal gewaagde hypothesen over het leven van Jezus uiteen te zetten en daarna de bedenkelijke suggesties te ontzenuwen. Zo is een uitgebreid overzicht ontstaan in twaalf hoofdstukken over Palestina en de tijd van Jezus, dat past in het denken van vele kritische lezers. Als historicus besteedt de auteur veel aandacht aan de bronnen en de fundamenten van onderzoek en aan het paasgebeuren. Zijn rustige, grondige benadering wekt vertrouwen door zijn openheid en kritische zin. Hij is erin geslaagd een evenwicht te bereiken tussen de historische objectiviteit als wetenschapsbeoefenaar en de christelijke gezindheid als gelovige. Voor ervaren, kritische lezers; prachtig geïllustreerd met kleurenfoto's; rustige bladspiegel met kaarten, noten, verwijzingen, bibliografie en register.
(Biblion recensie, Drs. J.F.A. Verbraak.)
Verder lezen

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes en /of stevige enveloppen/doosjes,en goed beschermd verpakt.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wilson, Ian - Jezus / druk 1 / een geschiedenis

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Books2flow
  Kamer van Koophandel nummer: 72405775
  NL001480761B54
 • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.