Wouters, J. - De overgang op alternatieve wijze / druk 1 / natu

Schrijver:
Titel: De overgang op alternatieve wijze / druk 1 / natuurgeneeskundige behandelingen van lichamelijke en psychische klachten tijdens de menopauze
ISBN: 9789060304914
Taal: Nederlands
Uitgever: Driehoek, De p/a Synthese
Bijzonderheden: Redelijk, maar zgan. Boekje oogt ongebruikt, cover heeft aan achterzijde een lichte verkleuring (wit is creme geworden). !e pagina boekje is (netjes) uitgesneden. Daarom redelijk. Hartelijke groet Carla, Books2Flow
Prijs: € 29,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Samenvatting
In haar natuurgeneeskundige praktijk behandelt joyce Wouters al vele jaren vrouwen met overgangsklachten. Zij past daarbij - op grond van haar studie aan o.a. de Akademie voor Natuurgeneeskunde te Bloemendaal - uiteenlopende alternátieve therapieën toe. De uitwerkingen waren zo positief dat zij haar bevindingen aan zo veel mogelijk vrouwen wil voorleggen.

De overgang op alternatieve wijze beschrijft behandelingsmethoden zoals de Bach-bloesemtherapie, acumassage, acupunctuur, aromatherapie, edelsteentherapie, homeopathie, hydrotherapie, moxatherapie, kleurentherapie, kruidentherapie, Schüssler-zoutentherapie, reflexzonetherapie. De nadruk ligt op alternatieve geneeswijzen, maar ook medicijnen uit de reguliere geneeskunde worden beschreven. Wat de verschillende geneeswijzen voorschrijven bij specifieke overgangsklachten is met behulp van het register eenvoudig na te gaan. Het belang van juiste voeding, aandacht voor het uiterlijk, seksualiteit en een positief zelfbeeld via zelfmeditatie komt in aparte hoofdstukken ter sprake. Daar de overgangsjaren gewoonlijk tevens een heroriëntatie inhouden op de eigen levenssituatie neemt joyce Wouters ook ontspannings- en zelfbezinningstechnieken op, die dit proces ondersteunen.

De overgang op alternatieve wijze geeft zo wegen aan naar een nieuwe, vitale levensfase, daarbij alle ruimte latend aan de eigen keuze.
Verder lezen

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes en /of stevige enveloppen/doosjes,en goed beschermd verpakt.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Wouters, J. - De overgang op alternatieve wijze / druk 1 / natuurgeneeskundige behandelingen van lichamelijke en psychische klachten tijdens de menopauze

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Books2flow
  Kamer van Koophandel nummer: 72405775
  NL001480761B54
 • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.