Y. Nagel - Weg bij hem, terug bij jezelf / vrouwen over hun sch

Schrijver:
Titel: Weg bij hem, terug bij jezelf / vrouwen over hun scheiding
ISBN: 9789032510664
Taal: Nederlands
Uitgever: de Kern
Bijzonderheden: goed 2006, Paperback / softback, izgst. licht krasjes op cover.
Prijs: € 29,95
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Vrouwen over hun scheiding. In deze volledig geactualiseerde editie van Weg bij hem, terug bij jezelf vertellen gescheiden vrouwen hun persoonlijke verhaal over hun twijfels en angsten, over de pijn en de woede rond hun voorbije relatie. Maar ook hoe de wanhoop en worsteling langzaam veranderden in kracht, hoe ze het alleen bleken te kunnen en terugkwamen bij zichzelf. Sterker dan daarvoor, en in de meeste gevallen ook een stuk blijer. Alleen al de verrassende herkenbaarheid van hun openhartige verhalen is een steun in de rug voor iedereen die weg wil uit een pijnlijk huwelijk of daar net uit is gestapt.Naast inzicht in de emotionele aspecten geeft het boek alle belangrijke praktische informatie over regelingen op het gebied van co-ouderschap, scheidingsverwerking, alimentatie, pensioenverdeling, juridische aspecten, echtscheidingsbemiddeling enzovoort.Met de rekenschema's, inboedellijst, adressenlijsten met hulpverlenende instanties, en waardevolle tips uit de praktijk, is Weg bij hem, terug bij jezelf het meest complete boek voor vrouwen in scheiding.Yoeke Nagel is co-ouder van twee dochters en een 'cadeauzoon.' Zij werkt als therapeute en zelfstandig journaliste en schrijft in diverse tijdschriften over o.m. menselijke relaties en natuurlijke geneeswijzen. Van haar verscheen tevens Co-ouderschap - het beste van twee ouders.
Recensie(s)

De auteur is journaliste, psychosociaale therapeut en publiceerde als ervaringsdeskundige het boek 'Co-ouderschap het beste van twee ouders' (2006)*. Met dit nieuwe boek - een sterk geactualiseerde versie van een uitgave uit 1999 - richt ze zich op vrouwen die in een echtscheiding verwikkeld zijn of dreigen te raken. In het eerste deel vertelt een twintigtal vrouwen hoe zij hun scheiding beleefden. Hun verhalen zijn heel verschillend, maar naast de emoties, de twijfels en de angsten, valt op hoe zij vrijwel allemaal ervaren dat ze na de scheiding weer beter in contact konden komen met zichzelf en hun persoonlijke kracht herontdekten. Het tweede deel van het boek is vooral praktisch getint en bevat naast adviezen en informatie over regelingen, wetgeving en rechtspraak, een aantal vragenlijsten, checklists en adressen van hulpverleningsinstanties. Een helder, praktisch en vooral ook positief boek voor vrouwen die te maken krijgen met een echtscheiding.

Drs. N.P. Aders
Samenvatting
Verder lezen

BOOKS2FLOW

zakelijk

BOOKS2FLOW uit Roelofarendsveen

Logo BOOKS2FLOW

Zie Facebook pagina, instagrampagina van Books2flow en www.books2flow.eu voor actuele informatie en spirituele beurzen !
Meestal reageer ik nog dezelfde dag. Let op een mail van boekwinkeltjes komt soms binnen in de spammap !!!
Books2Flow : Specialist in 'out of print' boeken op het gebied van spiritualiteit, levenskunst en creativiteit.
Voor verzending in Nederland (altijd met track & tracecode) vraag ik een bijdrage van 4,00 euro, voor verzendingen naar Belgie is de bijdrage 7,50 euro.
Alle boeken van Books2Flow worden verzonden in bubbeltjes en /of stevige enveloppen/doosjes,en goed beschermd verpakt.
Boeken worden niet opengeslagen verzonden !
Uw bestelling zal binnen 1 a 2 dagen (na ontvangst van uw betaling) worden verzonden.
Boeken worden nooit opengeslagen verzonden !!!
Als u vragen heeft stel ze gerust, ik geef snel antwoord.
Heeft u een opmerking, ook daar sta ik altijd voor open.

Alvast veel leesplezier gewenst!
Vriendelijke groet Carla
Books2Flow
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Y. Nagel - Weg bij hem, terug bij jezelf / vrouwen over hun scheiding

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BOOKS2FLOW

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met BOOKS2FLOW
  Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
 • Identiteit verkoper:
  Books2flow
  Kamer van Koophandel nummer: 72405775
  NL001480761B54
 • Na uw bestelling ontvangen u en BOOKS2FLOW een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BOOKS2FLOW vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • BOOKS2FLOW kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.