McCarthy, Albert (compiled) - The Gramophone popular record cat

Schrijver:
Titel: The Gramophone popular record catalogue.
Taal: Engels
Uitgever: The Grammophone, Harrow, Middelsex
Bijzonderheden: 1970, 203 pagina's, ouderdom- en gebruikssporen. Naam 1e eigenaar op p4 en soms een 0 bij eigen LP's.
Prijs: € 6,00
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
In die jaren waren er folders van de platenmaatschappijen (zoals Elektra, RCA, CBS, EMI, Polydor) met hun nieuwe LP's. Daarnaast verschenen er maandelijks overzichten van alle verschenen LP's. Ook hadden muziekwinkels soms hun eigen overzicht (Ik heb er hier een van Dom v.d. Berg, Venlo uit 1969?). In Engeland verscheen maandelijks een overzicht van de nieuwe LP's (ik heb er hier een aantal liggen) en daarnaast over een langere periode. Deze uitgave is over juli 1967 - juni 1970. Hierin alle verschenen populaire LP's. Volop bekende artiesten (Steppenwolf, Al Stewart, Howlin' Wolf, Who) maar nog leuker zijn de onbekende namen: Arthur Spink, Garnet Mimms, Frankie Laine, Miek Cooper.
zie ook in Lezen&Muziek: Pop zamelwerk 1972.
Verder lezen

lezen.muziek uit Mierlo

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima. Eenmaal per week kunnen boeken ook in Geulle worden opgehaald.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

McCarthy, Albert (compiled) - The Gramophone popular record catalogue. McCarthy, Albert (compiled) - The Gramophone popular record catalogue. McCarthy, Albert (compiled) - The Gramophone popular record catalogue. McCarthy, Albert (compiled) - The Gramophone popular record catalogue. McCarthy, Albert (compiled) - The Gramophone popular record catalogue.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij lezen.muziek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met lezen.muziek
  • Na uw bestelling ontvangen u en lezen.muziek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van lezen.muziek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • lezen.muziek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.