Album met ingebonden bladmuziek

Schrijver:
Titel: Album met ingebonden bladmuziek
Taal: Nederlands
Uitgever:
Bijzonderheden: Met o.a. 13 titelbladen geïllustreerd door Willy Sluiter, 2 door Jan Sluijters en 2 door Charley Muller
Prijs: € 150,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Bladmuziek divers o.a.
13 composities van Clinge Doorenbos geïll. door Willy Sluiter (8 goed, 3 met stempel muziekhandel op de illustratie, 1 met handtekening in de marge en 1 met handtek. en kort afgesneden); 12 in kleurenlith. en 1 z.w.
2 x cabaretliedjes van Dirk Witte geïll. door Jan Sluijters: Het Land van Noord-Scharwou (met vouw) en De Mei (met stempel muziekhandel, verder goed).
2 x caberet geïll. door Charley Muller (met stempel en handtek.)
Album is verder gevuld met bladmuziek divers cabaret, liederen, boerendansen etc.) in wisselende staat, van slecht tot goed (sommige kort afgesneden, een aantal beduimeld etc.)
Verder lezen

bookshopboys uit Den Haag

In de zomer vanaf midden mei sta ik op zondagen op het Lange Voorhout 2e kraam rechts vanaf Hotel Des Indes in Den Haag met de betere kunstboeken en top grafisch werk van bijv. Kees van Dongen en Escher. Ook heb ik dan wat kwalitatief goede schilderijen bij me. Graag tot ziens!

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

 - Album met ingebonden bladmuziek - Album met ingebonden bladmuziek - Album met ingebonden bladmuziek - Album met ingebonden bladmuziek - Album met ingebonden bladmuziek - Album met ingebonden bladmuziek - Album met ingebonden bladmuziek - Album met ingebonden bladmuziek - Album met ingebonden bladmuziek - Album met ingebonden bladmuziek - Album met ingebonden bladmuziek - Album met ingebonden bladmuziek

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij bookshopboys

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
 • U handelt deze order direct af met bookshopboys
 • Na uw bestelling ontvangen u en bookshopboys een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van bookshopboys vermeld
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
 • bookshopboys kan betaling vooraf vragen
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.