Benjamin A.H. - Boe boe! Doe jij wat ik doe?

Schrijver:
Titel: Boe boe! Doe jij wat ik doe?
ISBN: 97856370329
Taal: Nederlands
Uitgever: De eekhoorn
Bijzonderheden: 2010, hardcover, h20xb20cm. Als nieuw.
Prijs: € 6,20
Verzendkosten: € 4,25 (binnen Nederland)
Meer info:
Er komt een kangoeroe op de boerderij wonen. Hoe ziet zo'n beest er uit? Wat kan hij allemaal? 'Misschien kan hij wel kraaien,' zegt Haan. Of schapen hoeden, denkt hond. En als hij nu eens heel goed muizen kan vangen? Dat zou kat helemaal niet leuk vinden. De dieren maken zich er vreselijk druk over. Ze merken helemaal niet dat hun jonkies weglopen......
Recensie(s)
In dit peuter/kleuterprentenboek zijn de dieren van de boerderij in de war omdat een boer uit Australië een kangoeroe mee zal brengen. Ieder is bang dat de kangoeroe beter zal zijn dan zij en dat ze overbodig zullen worden. Dan merken ze dat hun kleintjes tijdens het gepraat verdwenen zijn. Als ze gaan zoeken, vinden ze de onbekende kangoeroe. Ze heeft alle kleintjes in haar buidel en zegt baby-oppas te zijn. Iedereen weer blij! Op de vrolijke, kleurrijke, aansprekende tekeningen is veel te zien. Heel invoelbaar wordt de 'angst voor het onbekende' getoond en gelukkig is deze ongegrond. De tekst, met veel dialogen, is prettig voor te lezen. Op de blauwe omslag de verschillende boerderijdieren in kleur, kletsend om een kader met de titel. Door de herhalende tekstopbouw; de aansprekende, veel tonende tekeningen en de invoelbare thematiek een fijn boek om (vaak) voor te lezen voor kinderen vanaf ca. 3 jaar.
Illustraties van Jane Chapman
Dit boek is ook als ‘Stel je voor’ bij Lemniscaat verschenen.
Anglicaanse invloed op de schrijfwijze van ‘kangaroe’,
Verder lezen

BaalderBoek uit Hardenberg

particulier

Logo BaalderBoek

‘BaalderBoek’ is vooral gespecialiseerd in prenten- en kinderboeken. De boeken bij ‘BaalderBoek’ zijn ingedeeld op de thema’s van Kleuterplein en Schatkist en enkele andere veel voorkomende onderwerpen in de groepen 1 en 2 van de basisschool.
Hieronder een alfabetische lijst:
*Avontuur, *Bijbel, *Bouwen, *Buitenspelen, *Communicatie/Post, *December, *Dieren/Dierentuin, *Doen als of, *Eten en drinken/Restaurant, *Familie, *Gezondheid, *Herfst, *Kunst/Museum/Muziek, *Lente, *Lied/Vers/Gedicht, * Machines, *Natuur/ Milieu, *School, *SEO(Soc. Emot. Ontw.) *Uitvinden/Techniek, *Vervoer, *Winkelen, *Winter, *Wonen, *Voorbereidend lezen, *Voorbereidend rekenen, *Voorlezen, *Woordenschat.
Thuis staan nog veel meer boeken op de plank! Ook gerangschikt op bovenstaande thema’s. Vraag er naar door middel van een mailtje, misschien staat het gezochte exemplaar er tussen.
Bovendien help ik graag bij het zoeken naar een bepaald boek.
Laat het mij maar weten.
Ook basisscholen kunnen van deze service gebruik maken.
Bij aankoop van meerdere boeken is pakketverzending mogelijk via PostNL € 7,25 (tot 10 kg). Het pakket wordt dan thuisbezorgd.
Afhalen na afspraak kan ook.
Zelf langskomen en lekker zoeken? Hartelijk welkom. Stuur maar even een mailtje.
Met groet,
Dinie Tijhuis, BaalderBoek.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Benjamin A.H. - Boe boe! Doe jij wat ik doe? Benjamin A.H. - Boe boe! Doe jij wat ik doe?

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BaalderBoek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BaalderBoek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BaalderBoek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BaalderBoek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BaalderBoek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.