Beeren, Wim e.a. - Beelden in Rhoon: Een keuze uit de Nederla

Schrijver:
Titel: Beelden in Rhoon: Een keuze uit de Nederlandse beeldhouwkunst van de laatste vijftig jaar : 9 juni t/m 8 september 1985 te Rhoon
ISBN: 9789063221133
Taal: Nederlands
Uitgever: Reflex, Utrecht - 1e druk 1985 9063221134 9789063221133
Bijzonderheden: grote paperback 125pp. in goede staat, lichte verkleuring achterkant, meeste afb. in zw/wit,21/29cm.
Prijs: € 6,90
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Deze catalogus behoort bij een tentoonstelling van Nederlandse beeldhouwkunst van de laatste 50 jaar. Uitgangspunt voor de tentoonstelling vormde de fysieke aanwezigheid van het beeld: een centraal moment in de ruimte. Het boek bevat een beknopte inleiding op eigentijdse beeldhouwkunst, geplaatst in historisch verband. Vervolgens wat informatie over het kasteel Rhoon en de ontstaansgeschiedenis van de flora en fauna op IJsselmonde. Het grootste gedeelte van het boek bestaat uit vnl. zwart-wit foto's van de beeldhouwwerken. De foto's en de informatie over de beeldhouwer zijn overzichtelijk alfabetisch geordend. De paginagrote foto's zijn van uitstekende kwaliteit. De informatie over de beeldhouwer beperkt zich tot opleidingsgegevens, tentoonstellingen en opdrachten. Van alle 50 beeldhouwers is werk afgebeeld. Een boeiend kijkboek voor eenieder die geinteresseerd is in de beeldhouwkunst van de jaren tachtig, met zorg uitgevoerd en reprografisch van uitstekende kwaliteit.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Beeren, Wim   e.a. - Beelden in Rhoon: Een keuze uit de Nederlandse beeldhouwkunst van de laatste vijftig jaar : 9 juni t/m 8 september 1985 te Rhoon

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.