Hoogerland, Marco en Anton Kuijntjes - Zweet. De ontbrekende sc

Schrijver:
Titel: Zweet. De ontbrekende schakel tussen talent en succes.
ISBN: 9789054723615
Taal: Nederlands
Uitgever: Arko Sports Media BV, Nieuwegein
Bijzonderheden: Gebonden met stofomslag, 2016, 151 blz. Met foto's. 4 hoekjes van de kaft zijn bestoten.
Prijs: € 12,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Als je talent hebt of ontwikkelt, dan heb je weinig aan wetenschappelijke modellen of ingewikkelde stappenplannen, aldus de auteurs. Want de sleutel tot succes is zweten, hard werken en het lef hebben om – op cruciale momenten – knopen door te hakken. Beide auteurs zijn coach en praten (beroepsmatig) met ambitieuze mensen over het ontwikkelen van hun talenten en hoe dat omgezet kan worden in topprestaties en succes. Anton Kuijntjes is eigenaar van een marketingbedrijf ('Dirk doet') en verwoordt de verhalen van Marco Hoogerland, directeur/oprichter van het bedrijf de Talentenacademie. Ze delen dezelfde visie: talent is een combi van mentale, emotionele en fysieke factoren, die deels zijn aangeboren en verder ontwikkeld worden door het aanleren van fysieke, technische, tactische en strategische vaardigheden en door te leren wat verliezen en winnen inhoudt. Met voorbeelden laten de auteurs zien hoe bekende Nederlanders hun sportieve, creatieve of zakelijke talenten ontwikkelden. De verhalen zijn bedoeld als inspiratie om je eigen of andermans talent nog beter te benutten.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.