Eduard Bohl - Bohl, Eduard-Tot de Wet en tot de Getuigenis (nie

Schrijver:
Titel: Bohl, Eduard-Tot de Wet en tot de Getuigenis (nieuw)
ISBN: 9789057193897
Uitgever:
Bijzonderheden: Tot de Wet en tot de Getuigenis van Eduard Bohl is een verweerschrift tegen de nieuw-critische studie van het Oude Testament.  Eduard Bohl was philosofisch en theologisch doctor, hoogleraar aan de K.K. Evangelisch-Theologische Faculteit te Wenen,...
Prijs: € 17,50
Verzendkosten: € 3,50 (binnen Nederland)
Meer info:
Tot de Wet en tot de Getuigenis van Eduard Bohl is een verweerschrift tegen de nieuw-critische studie van het Oude Testament. 
Eduard Bohl was philosofisch en theologisch doctor, hoogleraar aan de K.K. Evangelisch-Theologische Faculteit te Wenen, lid van het Deutsche Morgenlandische Gesellschaft etc. 
Vertaald onder toezicht van den schrijver. 
Het gaat hier om een theoloog, die zeer nauw verwant is met Kohlbrugge, niet alleen doordat hij met diens dochter was gehuwd, maar ook, doordat zijn gedachten hem geleid hebben bij zijn dogmatische arbeid. Van de kring van vrienden van Kohlbrugge was hij tot zijn dood in 1903 de gewaardeerde leider, De correspondentie, die onderling tweemaal per jaar gevoerd werd, is bewaard gebleven en daaruit blijkt, dat Böhl gezien werd als degene, die in deze kring een gezaghebbend woord spreken kon.
Fotografische herdruk van de oorspronkelijke uitgave van Scheffer & Co in 1884.
Verder lezen

Boekenstek uit Goudswaard

zakelijk

Logo Boekenstek

Onze verzendkosten bedragen € 3,50 per bestelling (binnen Nederland). Bij bestellingen boven de € 50,- betaalt u geen verzendkosten. Zie voor meer informatie www.boekenstek.nl.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Eduard Bohl - Bohl, Eduard-Tot de Wet en tot de Getuigenis (nieuw)