Watkins, Richard - Het geheimzinnige sein

Schrijver:
Titel: Het geheimzinnige sein
Taal: Nederlands
Uitgever: Prisma Juniores J109, 1960
Bijzonderheden: Paperback, 197 bladzijden
Prijs: € 2,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Het is reusachtig om een vader te hebben die kapitein op een schip is, bedacht Rob na een gesprek met zijn vader. Zulke vaders begrijpen tenminste waarom je naar zee wilt en meestal geven zij ook wel hun goedkeuring. Robs vader was heel eerlijk tegen hem geweest. Hij had hem laten kiezen uit drie mogelijkheden: direct naar zee gaan, of de laatste klas van de HBS afmaken, of zijn oude vriend kapitein Anderson in Florida helpen zijn oude schoener op te knappen en meteen de middelbare school daar af te maken. Rob had niet lang geaarzeld en het laatste uitgekozen. Gelukkig maar, want anders had hij het opwindendste avontuur van zijn leven gemist. Want er gebeuren vreemde dingen. Op een dag blijkt kapitein Anderson verdwenen te zijn en Rob is er zeker van dat hij op een of andere wijze is ontvoerd. Samen met zijn vriend Daan begint hij de achtervolging in de opgeknapte schoener en met behulp van een geheimzinnig code-signaal belanden zij bij de Flessen-klippen. Hier komen zij terecht in een avontuur dat draait om een verborgen schat en een stel woeste, niets ontziende bandieten.
Verder lezen

Leesluis uit Nuis

Logo Leesluis

Voor meer informatie over onze boeken: klik op STEL EEN VRAAG. De portokosten zijn voor de koper ; verzending direct na ontvangst van betaling. Bij bestellingen in één keer boven de 30 euro geen verzendkosten binnen Nederland.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Watkins, Richard - Het geheimzinnige sein

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Leesluis

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Leesluis
  • Na uw bestelling ontvangen u en Leesluis een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Leesluis vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Leesluis kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.