Dr. E. Troosting - pseudoniem. Dr. G. Ph. F. Groshans - Veertie

Schrijver:
Titel: Veertien dagen in Engeland in 1849 met Platen - met opdracht TEKST VAN DEN AUTEUR
Taal: Nederlands
Uitgever: 1851 H. Lagerweij, Dordrecht
Bijzonderheden: 1e Druk - Kartonnen Hardcover In goede Orginele staat. lichte slijtage op de rug en randen 136 blz. Geïllustreerd met fraaie platen. GESIGNEERDE TEKST VAN AUTEUR
Prijs: € 115,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
- 136 pp. met opdracht van de schrijver op bovenste schutblad
- Gebonden in kartonnen platten
- Geillustreerd met litho's van C.C.A. Last, gedrukt door F. Böger
- Boek lichte vochtplek eerste blz.

Groshans was arts en bezocht in 1849 een bijeenkomst van "The British Association for the advancement of Science" in Birmingham en maakte vervolgens een reis in Engeland.

Het Jaarboek van de Maatschappij der Nederlandse Letterkunde uit 1875 schrijft hierover:
".............een onderhoudend en leerrijk boekje, die ‘Veertien dagen in Engeland.’ Men leert er vooreerst de Association uit kennen met hare strekking, hare inrigting, hare bijeenkomsten, meer bijzonder natuurlijk die van Birmingham, maar bovendien de Engelsche logementen, de Engelsche ziekenhuizen, de Dudley caverns, het kasteel aldaar, Coventry, Kenilworth, Warwick, Stratford aan den Avon, Birmingham en Oxford, maar vooral de Engelsche zeden en gebruiken. Dit laatste punt voornamelijk is het glanspunt van het boekje; van het begin tot het einde overal waar de schrijver u heenvoert, toont hij u als met den vinger het verschil der Engelsche zeden met de onzen; nu is het de inrigting en bediening in de hôtels, dan het houten been van een' koetsier, dan weder de hartelijkheid der Engelschen, de toasten aan het diner en honderd andere zaken die hem telkens op dit punt terugbrengen. "
Verder lezen

BoekenZoeken uit Lisse

Logo BoekenZoeken

Hartelijk dank voor uw bestelling. Bezoek ook onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/BoekenZoeken. Een "like" wordt zeker gewaardeerd.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Dr. E. Troosting - pseudoniem. Dr. G. Ph. F. Groshans - Veertien dagen in Engeland in 1849 met Platen - met opdracht TEKST VAN DEN AUTEUR Dr. E. Troosting - pseudoniem. Dr. G. Ph. F. Groshans - Veertien dagen in Engeland in 1849 met Platen - met opdracht TEKST VAN DEN AUTEUR Dr. E. Troosting - pseudoniem. Dr. G. Ph. F. Groshans - Veertien dagen in Engeland in 1849 met Platen - met opdracht TEKST VAN DEN AUTEUR Dr. E. Troosting - pseudoniem. Dr. G. Ph. F. Groshans - Veertien dagen in Engeland in 1849 met Platen - met opdracht TEKST VAN DEN AUTEUR Dr. E. Troosting - pseudoniem. Dr. G. Ph. F. Groshans - Veertien dagen in Engeland in 1849 met Platen - met opdracht TEKST VAN DEN AUTEUR Dr. E. Troosting - pseudoniem. Dr. G. Ph. F. Groshans - Veertien dagen in Engeland in 1849 met Platen - met opdracht TEKST VAN DEN AUTEUR Dr. E. Troosting - pseudoniem. Dr. G. Ph. F. Groshans - Veertien dagen in Engeland in 1849 met Platen - met opdracht TEKST VAN DEN AUTEUR Dr. E. Troosting - pseudoniem. Dr. G. Ph. F. Groshans - Veertien dagen in Engeland in 1849 met Platen - met opdracht TEKST VAN DEN AUTEUR Dr. E. Troosting - pseudoniem. Dr. G. Ph. F. Groshans - Veertien dagen in Engeland in 1849 met Platen - met opdracht TEKST VAN DEN AUTEUR Dr. E. Troosting - pseudoniem. Dr. G. Ph. F. Groshans - Veertien dagen in Engeland in 1849 met Platen - met opdracht TEKST VAN DEN AUTEUR Dr. E. Troosting - pseudoniem. Dr. G. Ph. F. Groshans - Veertien dagen in Engeland in 1849 met Platen - met opdracht TEKST VAN DEN AUTEUR Dr. E. Troosting - pseudoniem. Dr. G. Ph. F. Groshans - Veertien dagen in Engeland in 1849 met Platen - met opdracht TEKST VAN DEN AUTEUR Dr. E. Troosting - pseudoniem. Dr. G. Ph. F. Groshans - Veertien dagen in Engeland in 1849 met Platen - met opdracht TEKST VAN DEN AUTEUR Dr. E. Troosting - pseudoniem. Dr. G. Ph. F. Groshans - Veertien dagen in Engeland in 1849 met Platen - met opdracht TEKST VAN DEN AUTEUR Dr. E. Troosting - pseudoniem. Dr. G. Ph. F. Groshans - Veertien dagen in Engeland in 1849 met Platen - met opdracht TEKST VAN DEN AUTEUR Dr. E. Troosting - pseudoniem. Dr. G. Ph. F. Groshans - Veertien dagen in Engeland in 1849 met Platen - met opdracht TEKST VAN DEN AUTEUR Dr. E. Troosting - pseudoniem. Dr. G. Ph. F. Groshans - Veertien dagen in Engeland in 1849 met Platen - met opdracht TEKST VAN DEN AUTEUR Dr. E. Troosting - pseudoniem. Dr. G. Ph. F. Groshans - Veertien dagen in Engeland in 1849 met Platen - met opdracht TEKST VAN DEN AUTEUR Dr. E. Troosting - pseudoniem. Dr. G. Ph. F. Groshans - Veertien dagen in Engeland in 1849 met Platen - met opdracht TEKST VAN DEN AUTEUR

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenZoeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenZoeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenZoeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenZoeken vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenZoeken kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.