Winkel, Dos - Informatie voor mensen met rugklachten / druk 1

Schrijver:
Titel: Informatie voor mensen met rugklachten / druk 1
ISBN: 9789031309474
Uitgever: Bohn Stafleu van Loghum
Bijzonderheden: 43 pagina's, stempeltje fysiotherapie praktijk op schutblad, goede staat
Prijs: € 8,40
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
In dit boekje wordt informatie over rugklachten gegeven vanuit de ervaring van de auteur als fysiotherapeut en docent. Daarom is het inzichtelijk maken van anatomie en fysiologie van de wervelkolom als uitgangspunt gekozen. Daarnaast komen diagnostiek en therapie aan de orde, alsmede oefenschema's en adviezen voor houding en sport. De zelfwerkzaamheid van de lezer wordt met een enkele vraag of opdracht geprikkeld. De teksten zijn helder en beknopt, de adviezen praktisch en duidelijk, de anatomische tekeningen zijn qua orientatie vrij lastig voor de leek. Veel voorkomende, buiten de rug gelegen, oorzaken van rugklachten (platvoeten, beenlengteverschil etc.) komen jammergenoeg weinig aan bod. Een literatuurlijst ontbreekt, het boekje bevat wel een (te) beknopte woordenlijst. De soft-sponsoring middels een advertentie voor een in de tekst regelmatig genoemd rugvriendelijk produkt mag opmerkelijk heten. Voor een snel inzicht en een beknopt, maar degelijk advies kan men in deze brochure goed terecht; voor een meer diepgaand begrip zal de lezer naar andere literatuur moeten grijpen.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.