Hollander, Vivian den - 4 boeken: Lekker lente. Zin in zomer. H

Schrijver:
Titel: 4 boeken: Lekker lente. Zin in zomer. Herfst in het bos. Winterfeest.
ISBN: 9789026997815
Taal: Nederlands
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Bijzonderheden: Gebonden, 32 blz., h21xb21cm., 4 nette exemplaren, 1 met handtekening van Vivian.
Prijs: € 16,00
Verzendkosten: € 7,70 (binnen Nederland)
Meer info:
‘Lekker lente’
Merk je dat het ‘‘s morgens vroeger licht is en ‘‘s avonds later donker? Heb je in de tuin al groene blaadjes aan de bomen ontdekt? Zie je lammetjes in de wei huppelen? Dan is de lente begonnen.
In het voorjaar worden veel jonge dieren geboren. Buiten bloeien allerlei bloemen, zoals krokussen, narcissen en tulpen. De vogels zijn druk in de weer met hun nest. En we vieren Pasen, een echt lentefeest.
In dit boek staan allerlei weetjes, knutsel-ideeën en lekkere recepten voor de lente en het paasfeest. Maar ga vooral naar buiten, want in de natuur
Is nu van alles te zien en te beleven.

‘Zin in zomer’
In de zomer is het vaak zonnig en warm. Overal bloeien bloemen, en de bomen en struiken zitten vol blaadjes. Ook kun je nu zelf van alles laten groei . en, zoals zonnebloemen, tomaten of kal~n. Maar 's zomers zijn er ook veel insecten- muggen, wespen, bijen... En als die je steken, doet dat behoorlijk pijn. Het leukste van de zomer is natuurlijk de vakantie. Misschien ga je op reis, kamperen in een tentje of een dagje naar het strand. Daar kun je lekker vliegeren, zandkastelen bouwen of schelpen zoeken. En je mag vast lang opblijven, want het blijft nu 's avonds zo lang licht.
In dit boek staan allerlei weetjes, knutselideeën en lekkere recepten voor de zomer. Zo hoef je je geen dag te vervelen!

‘Herfst in het bos’
Als de zomer voorbij is, wordt het herfst en dat is vooral in het bos goed te zien. De grond ligt vol herfstbladeren waar je lekker doorheen kunt hollen. Maar je kunt de prachtige gekleurde bladeren ook drogen. In dit boek zie je bij welke boom ze horen. Met beukenootjes, kastanjes en eikels zijn allerlei leuke dingen te maken. En misschien ontdek je wel bijzondere padenstoelen of dierensporen! Een boek vol weetjes en knutselideeën voor de herfst. Niet alleen voor buiten, maar ook voor binnen, als het stormt en regent...

‘Winterfeest’
In de winter lijkt het alsof de natuur een beetje slaapt. De meeste bomen en struiken zijn kaal en veel vogels vliegen naar warmere landen. Na schooltijd wordt het al vroeg donker en je kunt niet meer zonder dikke jas naar buiten. Soms vriest het of valt er opeens een pak sneeuw. Haal dan vlug je wanten en je sjaal tevoorschijn. Het is de hoogste tijd om een sneeuwpop te gaan maken en sneeuwballen te gooien! Maar je kunt ook de dieren een handje helpen door ze extra voer te geven.
In dit boek vind je allerlei weetjes, knutsel-ideeën en lekkere recepten voor in de winter. En voor de feesten van december natuurlijk. In de koudste tijd van het jaar valt er binnen en buiten nog van alles te beleven!

Recensie(s)
Rond de vier jaargetijden Lente, Zomer, Herfst en Winter vind je in deze boeken allerlei ideetjes om te knutselen, lekkere recepten en leuke spelletjes. Daarbij informatieve hoofdstukken die bij het betreffende seizoen passen. Leuk en leerzaam voor klein én groot!

De foto’s laten een dubbele bladzijde uit elk boek zien.

Zeer geschikt voor basisschoolkinderen en hun ouders/leraren. Onder begeleiding vanaf ca. 5 jaar, zelfstandig te gebruiken vanaf ca. 8 jaar.

Vier boeken in één koop, een heel jaar lees-, kijk- en knutselplezier!
Te dik voor een brievenbuspakket.
Verder lezen

BaalderBoek uit Hardenberg

particulier

Logo BaalderBoek

‘BaalderBoek’ is vooral gespecialiseerd in prenten- en kinderboeken. De boeken bij ‘BaalderBoek’ zijn ingedeeld op de thema’s van Kleuterplein en Schatkist en enkele andere veel voorkomende onderwerpen in de groepen 1 en 2 van de basisschool.
Hieronder een alfabetische lijst:
*Avontuur, *Bijbel, *Bouwen, *Buitenspelen, *Communicatie/Post, *December, *Dieren/Dierentuin, *Doen als of, *Eten en drinken/Restaurant, *Familie, *Gezondheid, *Herfst, *Kunst/Museum/Muziek, *Lente, *Lied/Vers/Gedicht, * Machines, *Natuur/ Milieu, *School, *SEO(Soc. Emot. Ontw.) *Uitvinden/Techniek, *Vervoer, *Winkelen, *Winter, *Wonen, *Voorbereidend lezen, *Voorbereidend rekenen, *Voorlezen, *Woordenschat.
Thuis staan nog veel meer boeken op de plank! Ook gerangschikt op bovenstaande thema’s. Vraag er naar door middel van een mailtje, misschien staat het gezochte exemplaar er tussen.
Bovendien help ik graag bij het zoeken naar een bepaald boek.
Laat het mij maar weten. Ook basisscholen kunnen van deze service gebruik maken.
De bestelde boeken worden via PostNL voor € 4,25 in een brievenbuspakket verstuurd. Bij aankoop van meerdere boeken is pakketverzending mogelijk via PostNL, € 7,95 (tot 10 kg). Het pakket wordt dan thuisbezorgd.
Afhalen na afspraak kan ook.
Zelf langskomen en lekker zoeken? Hartelijk welkom. Stuur maar even een mailtje.
Met groet,
Dinie Tijhuis, BaalderBoek.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BaalderBoek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BaalderBoek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BaalderBoek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BaalderBoek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BaalderBoek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.