M. Roosen & B. Stigter - Ziezo

Schrijver:
Titel: Ziezo
ISBN: 9789080430013
Taal: Nederlands
Uitgever: Smit & Messersmidt.
Bijzonderheden: Gebonden met omslag , keurig. 1000 exemplaren. 1998.
Prijs: € 25,00
Verzendkosten: € 0,83 (binnen Nederland)
Meer info:
7/12/18. Een keuze uit het werk van kunstenares Maria Roosen (1959). Haar voornaamste thema is seksualiteit. Op ongebruikelijke wijze combineert zij materialen en technieken om haar ideeen gestalte te geven in sculpturen en installaties (bijv. glasgeblazen borsten, hangend in een pruimenboompje of een glazen melkkan met een gebreid truitje aan). Het materiaal glas vormt een rode draad in haar werk. De inleidende tekst van Bianca Stigter geeft op originele wijze iets prijs van de denk- en belevingswereld van de kunstenares. Aan de hand van een trefwoord of zin wordt telkens een ander aspect van het werk van Roosen belicht. Veel mooie kleurenfoto's en niet teveel tekst (Nederlands/Engels) in een zorgvuldige en heldere opmaak zonder overbodige franje. Kortom een aardig kunstenaarsdocument.

(NBD|Biblion recensie, Han Kobes.)
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

M. Roosen & B. Stigter - Ziezo

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij bonteboeken

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met bonteboeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en bonteboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van bonteboeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • bonteboeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 dagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.