Mercè Company - De paraplu van Jaap

Schrijver:
Titel: De paraplu van Jaap
ISBN: 9789030306078
Taal: Nederlands
Uitgever: casterman
Bijzonderheden: gebonden, harde kaft, 1985
Prijs: € 2,50 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
plaatjes van Agusti Asensio

Recensie:
Jaap vertelt de wonderlijke geschiedenis van een paraplu. De geschiedenis speelt in een dorpje dat, hoewel het er nooit regent, omringd is door water met toverkracht. Derk, Doortje en Daan, drie kinderen uit het dorp, ondergaan voor het eerst van hun leven een regenbui. Met de bui komt ook iets kroms met een handvat naar beneden. Het is een paraplu. Deze wordt geplant en voorzien van toverwater. In het voorjaar staat er een prachtige boom vol paraplu's naar ieders smaak. Het verhaaltje is geschreven in een duidelijk groot lettertype. Leestechnisch is het vrij moeilijk voor 7-9 jarigen (volgens de kaft de doelgroep), vanwege veel samengestelde zinnen. Het taalgebruik is soms ook onvoldoende afgestemd op deze leeftijdscategorie (vreugdetranen wenen - het zwerk). De vertaling is niet vlekkeloos (de kinderen keken erg teleur). De vele paginagrote illustraties zijn kleurig en vrolijk en sluiten goed aan bij de tekst. Ze roepen een wat nostalgische sfeer op. Jammer dat alle kinderen en volwassenen dezelfde gezichten hebben. Vanaf ca. 8 jaar, voorlezen vanaf ca. 6 jaar.
(NBD|Biblion recensie, Wim v.d. Wijk)
Verder lezen

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mercè Company - De paraplu van Jaap Mercè Company - De paraplu van Jaap Mercè Company - De paraplu van Jaap

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij De Drukpers

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met De Drukpers
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Drukpers een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Drukpers vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • De Drukpers kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.