Locke, C. - Gonzo Marketing. Winnen met de slechtste methoden

Schrijver:
Titel: Gonzo Marketing. Winnen met de slechtste methoden
ISBN: 9789014090832
Taal: Nederlands
Uitgever: Uitgeverij Kluwer 2002 9789014090832
Bijzonderheden: paperback 246pp. in goede staat
Prijs: € 7,40
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
'Gonzo' marketing is een vorm van marketing waarin bedrijven internet-'communities' gebruiken om hun product/dienst positief onder de aandacht te brengen en te positioneren. Deze communities komen immers alleen tot stand op basis van gezamenlijke interesses of emoties. Zij vormen daarmee een betere afspiegeling van doelgroepen dan die op de traditionele wijze worden samengesteld. Op welke wijze deze vorm van marketing kan plaatsvinden, wordt breedvoerig beschreven. Dit en de verhalende wijze waarop, maken de inhoud zeer traag. De inhoud vormt meer een 'denkraam' en een doos vol (soms extreme) ideeen. Daarmee stemt het boek wel tot nadenken en geeft het een aanzet om van de platgetreden marketingpaden af te wijken. Taai: voor de doorzetter en de goede analyticus. Voetnoten per hoofdstuk aanwezig.
Verder lezen

hasselman uit Breda

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 4 euro verzendkosten ) Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten. Afhalen is niet mogelijk.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Locke, C. - Gonzo Marketing. Winnen met de slechtste methoden

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.