Kortekaas, Gert en Martijn Lindeboom (red.) - Lagen in Stad. Ou

Schrijver:
Titel: Lagen in Stad. Oude vondsten in nieuwe verhalen.
ISBN: 9789054522805
Taal: Nederlands
Uitgever: Passage, Groningen
Bijzonderheden: Paperback, ingenaaid, 2013, 216 blz. Met foto's, tekeningen en kaarten.
Prijs: € 3,75 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
Bundeling van korte fictieve vertellingen, geïnspireerd door archeologische vondsten uit de gemeente Groningen. Dit boek, onder redactie van schrijver Martijn Lindeboom en gemeentelijk archeoloog Gert Kortekaas, bevat 25 verhalen bij evenzovele vondsten, vergezeld van een korte populair-wetenschappelijke tekst met feitelijkheden rond de voorwerpen in kwestie. Achttien verschillende auteurs (waaronder drie jeugdauteurs: Tais Teng, Christien Boomsma en Bianca Mastenbroek) hebben hun fantasie losgelaten op uiteenlopende vondsten, variërend van de resten van een 12.000 jaar oud jagerskampement tot een schoenendump uit de negentiende eeuw. Het boek biedt niet slechts een wonderlijke mengeling van feit en fictie, maar ook visueel spektakel: de verhalen zelf zijn op een airbrush-achtige manier geillustreerd door Remco Nieboer, terwijl de door archeologen verzorgde toelichtingen zijn voorzien van talloze afbeeldingen en kaarten in kleur. Met name geschikt voor historisch/archeologisch geïnteresseerde scholieren vanaf ca. 14 jaar.
Verder lezen

BoekenWO2 uit Raalte

particulier

Logo BoekenWO2

Bij aankoop van 3 tot 5 boeken 10 % korting. Vanaf 6 boeken 20 % korting.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Kortekaas, Gert en Martijn Lindeboom (red.) - Lagen in Stad. Oude vondsten in nieuwe verhalen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij BoekenWO2

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met BoekenWO2
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en BoekenWO2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van BoekenWO2 vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • BoekenWO2 kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.