- - PMV op niveau / druk 1

Schrijver:
Titel: PMV op niveau / druk 1
ISBN: 9789051171709
Uitgever: Edu'Actief, Uitgeverij
Bijzonderheden: 2003, paperback, redelijke staat, staat, Nederlands 1e druk 9789051171709 Paperback 218 pagina's
Prijs: € 9,70
Verzendkosten: € 3,65 (binnen Nederland)
Meer info:
Tijdens de beroepsopleiding maken veel jongeren kennis met werksituaties via stages, tijdelijk- en vast werk. Ze ondervinden dat de werkplek minder beschermd is dan hun schoolsituatie en meer verantwoordelijkheid en kennis vraagt. De samenleving van tegenwoordig is ingewikkeld. Om in die samenleving een plek te veroveren waar je tevreden mee bent, heb je veel (vak)kennis nodig, moet je veel kunnen begrijpen en de juiste keuzes maken, door je kennis toe te passen. De modules PMV (Persoonlijke en Maatschappelijke vorming) zijn een belangrijke schakel tussen jouw' onbezorgde' jeugdjaren en de tijd daarna, waarin je voor jezelf en misschien voor anderen gaat zorgen. Je vakopleiding is belangrijk, maar niet voldoende. Werkgevers vragen vakmensen, maar willen ook werknemers die zelfstandig zijn, verantwoordelijkheid kunnen dragen en verder kijken dan hun neus lang is. Opbouw en werkwijze van dit boek. Het boek bestaat uit elf modules. Je hoeft waarschijnlijk niet alle modules te bestuderen. Dat hangt af van je opleiding. De modules volgen de leerdoelen zoals die door het ministerie zijn vastgesteld. Het onderwerp discriminatie is in afwijking van de doelen ondergebracht bij de module Cultuur Socialisatie en Afwijkend gedrag, omdat de auteurs er van uitgaan dat discriminatie een vorm van afwijkend gedrag is. Elke module begint met de doelen die je moet bereiken en laat je op een prettige wijze kennis maken met het onderwerp. Vervolgens krijg je stap voor stap informatie, regelmatig afgewisseld met vragen en opdrachten. De belangrijkste informatie wordt daarna in een samenvatting weergegeven, gevolgd door een reeks kernwoorden en hun betekenissen. De module sluit af met een zelftoets. Je kunt jezelf controleren met de antwoorden bij die zelftoets aan het eind van het boek. Bij sommige opdrachten is het verstandig met anderen aan de slag te gaan of moet je de school uit om ze te kunnen uitvoeren. Overleg dit - als dit nodig is met je docent(e). Samengevat is een module als volgt opgebouwd: - kennismaking - informatie - samenvatting - verklarende begrippenlijst - zelftoets. Studietip: Voor informatie over het verwerken van de vragen en de opdrachten verwijzen we naar het boek' Praktisch leren', eveneens een uitgave van uitgeverij Edu'Actief b.v. te Meppel. Veel succes!
Verder lezen

hasselman uit Breda

zakelijk

Logo hasselman

Levering binnen Nederland ( 3,90 euro verzendkosten )
Levering binnen de EU is mogelijk bij bestellingen vanaf 15 euro plus bijkomende internationale verzendkosten.
Afhalen is niet mogelijk.

De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

- - PMV op niveau / druk 1

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij hasselman

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met hasselman
    Dit boekwinkeltje is een zakelijke verkoper. Hierdoor heeft u o.a. herroepingsrecht waarmee u het boek binnen 14 dagen na ontvangst retour kunt sturen. Verder lezen.
  • Identiteit verkoper:
    Hasselman
    Kamer van Koophandel nummer: 51639181
    NL139540805B02
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • hasselman kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 7 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.