Reen, T. van - Achterom binnen / Limburgers in de twintigste ee

Schrijver:
Titel: Achterom binnen / Limburgers in de twintigste eeuw : 100 jaar Limburg in foto s, interviews en verhalen
ISBN: 9789057302282
Taal: Nederlands
Uitgever: Walburg Pers
Bijzonderheden: 2003, 215pp, eerste druk, gebonden, 28x23x2 cm, reliëfstempel op P5.
Prijs: € 10,00
Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland)
Meer info:
Achterom binnen is een monument voor de Limburgers van de twintigste eeuw. Uit ieder jaar van die enerverende eeuw selecteerde de Limburgse auteur Ton van Reen een foto uit talloze familiealbums. Bij deze foto's schetst Van Reen in honderd verhalen en interviews een boeiend en indringend beeld van het leven van 'gewone' Limburgers. Hij belicht niet alleen 'schutters en vlaaieneters', maar mensen uit alle windstreken die in deze provincie neerstreken bij de explosieve groei van de mijnen en grote industrieën.
De titel Achterom binnen heeft een dubbele betekenis en duidt op het gedrag van veel Limburgers om de achterdeur te nemen als men bij elkaar op bezoek gaat. Maar het is ook een verwijzing naar het verleden en de blik die we dankzij dit boek bij Limburgers naar binnen mogen werpen.
Verder lezen

lezen.muziek uit Mierlo

particulier

Logo lezen.muziek

Lezen&Muziek heeft uitsluitend boeken en tijdschriften uit privébezit. Geen handelsvoorraad. Bij meer boeken, minder verzendkosten. Verzendkosten gelden voor Nederland. Voor alle boeken en tijdschriften geldt dat er enige gebruikssporen zijn en meestal naam en aankoopdatum op p3. Snelle service en goede verpakking. Boeken ophalen in Mierlo is prima.

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Reen, T. van - Achterom binnen / Limburgers in de twintigste eeuw : 100 jaar Limburg in foto s, interviews en verhalen Reen, T. van - Achterom binnen / Limburgers in de twintigste eeuw : 100 jaar Limburg in foto s, interviews en verhalen Reen, T. van - Achterom binnen / Limburgers in de twintigste eeuw : 100 jaar Limburg in foto s, interviews en verhalen Reen, T. van - Achterom binnen / Limburgers in de twintigste eeuw : 100 jaar Limburg in foto s, interviews en verhalen Reen, T. van - Achterom binnen / Limburgers in de twintigste eeuw : 100 jaar Limburg in foto s, interviews en verhalen Reen, T. van - Achterom binnen / Limburgers in de twintigste eeuw : 100 jaar Limburg in foto s, interviews en verhalen Reen, T. van - Achterom binnen / Limburgers in de twintigste eeuw : 100 jaar Limburg in foto s, interviews en verhalen Reen, T. van - Achterom binnen / Limburgers in de twintigste eeuw : 100 jaar Limburg in foto s, interviews en verhalen Reen, T. van - Achterom binnen / Limburgers in de twintigste eeuw : 100 jaar Limburg in foto s, interviews en verhalen Reen, T. van - Achterom binnen / Limburgers in de twintigste eeuw : 100 jaar Limburg in foto s, interviews en verhalen

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij lezen.muziek

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met lezen.muziek
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en lezen.muziek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van lezen.muziek vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • lezen.muziek kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.