Loon Paul van - Nooit de Buren Bijten

Schrijver:
Titel: Nooit de Buren Bijten
Taal: Nederlands
Uitgever: Leopold Amsterdam
Bijzonderheden: Hardcover in goede staat
Prijs: € 11,00 (Excl. verzendkosten)
Meer info:
De familie Rip wordt een beetje raar gevonden in de buurt. Jimi houdt van gitaargeweld en zwerft bij volle maan graag 's nachts door de tuinen. Ernst rilt van genot als hij klassieke muziek hoort, liefst bij een glaasje bloed. Lea kan dwars door muren zweven en moeder begraaft zich graag in de tuin. 'Lief zijn voor de buren!' zeggen de Rips steeds tegen elkaar. Want ze willen nou weleens lang in hetzelfde huis blijven wonen. Maar hoe ze ook hun best doen, buurman Knieper vertrouwt ze voor geen milimeter. RIP ROT OP, denkt hij. Maar hij heeft geen idee wat hem te wachten staat... Klassieker van Paul van Loon, uitvinder van de grumor.
Recensie(s)
De familie Rip is geen gewone familie, maar bestaat uit twee geesten, een vampier, een weerwolf en een skelet. Hoewel de familie op haar manier probeert zo min mogelijk op te vallen, is zij een voortdurende ergernis voor buurman Knieper. Hij houdt niet van mensen, die zich afwijkend gedragen of die er afwijkend uitzien en hij bedenkt een slim plan om de buren weg te krijgen, maar dat loopt anders af dan hij dacht. Beurtelings volgen we de hilarische gang van zaken bij de bizarre familie Rip en bij de onverdraagzame buurman Knieper. Tal van griezelige en spannende situaties worden beschreven, maar omdat dat altijd vanuit een humoristische invalshoek gebeurt, wordt het nooit echt eng. Het verhaal wordt met veel vaart in eigentijds taalgebruik verteld en aangevuld met grote en kleine karikaturale tekeningen in grijs-tinten. Vanaf ca. 9 jaar.
(Biblion recensie, Nelleke Hulscher-Meihuizen.)
Verder lezen

Ab antiquarimaat

particulier

Ab antiquarimaat uit Amersfoort

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Ab antiquarimaat

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Ab antiquarimaat
    Deze verkoper is een particulier, dit heeft invloed op welke rechten voor u als koper ontbreken. Zo heeft u geen herroepingsrecht of conformiteitsrecht. Verder lezen.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ab antiquarimaat een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ab antiquarimaat vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Ab antiquarimaat kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.