Mikkelsen, Ejnar - Drie jaar in het Poolijs, De geschiedenis va

Schrijver:
Titel: Drie jaar in het Poolijs, De geschiedenis van de "Alabama" expeditie in de jaren 1909 - 1912
Taal: Nederlands
Uitgever: Nijgh & van Ditmar's Uitgevers-Maatschappij in Rotterdam
Bijzonderheden: In bruin linnen gebonden boek, geen jaartal, maar dit zal wel uitgegeven zijn niet lang na thuiskomst. 251 pagina's, 31 pagina's met zwart/wit foto's, achterin een kaart met de Marschrouten der "Alabama" Expeditie 1909 - 1912.
Prijs: € 38,95 (Excl. verzendkosten)
Meer info: Sommige van de foto pagina's zitten los. De onderkant van de rug is beschadigd, zie foto's
Bewerking uit het Deens door Dr. M. van Blankenstein. 28,5 x 22,8 x 4,5 cm.

Oost-West uit Oost-Graftdijk

Particulier die zijn boekenkast aan het uitruimen is, zowel Nederlandse als Engelse titels.

Afbeeldingen (Klik om te vergroten)

Mikkelsen, Ejnar - Drie jaar in het Poolijs, De geschiedenis van de "Alabama" expeditie in de jaren 1909 - 1912 Mikkelsen, Ejnar - Drie jaar in het Poolijs, De geschiedenis van de "Alabama" expeditie in de jaren 1909 - 1912 Mikkelsen, Ejnar - Drie jaar in het Poolijs, De geschiedenis van de "Alabama" expeditie in de jaren 1909 - 1912 Mikkelsen, Ejnar - Drie jaar in het Poolijs, De geschiedenis van de "Alabama" expeditie in de jaren 1909 - 1912 Mikkelsen, Ejnar - Drie jaar in het Poolijs, De geschiedenis van de "Alabama" expeditie in de jaren 1909 - 1912 Mikkelsen, Ejnar - Drie jaar in het Poolijs, De geschiedenis van de "Alabama" expeditie in de jaren 1909 - 1912 Mikkelsen, Ejnar - Drie jaar in het Poolijs, De geschiedenis van de "Alabama" expeditie in de jaren 1909 - 1912 Mikkelsen, Ejnar - Drie jaar in het Poolijs, De geschiedenis van de "Alabama" expeditie in de jaren 1909 - 1912 Mikkelsen, Ejnar - Drie jaar in het Poolijs, De geschiedenis van de "Alabama" expeditie in de jaren 1909 - 1912 Mikkelsen, Ejnar - Drie jaar in het Poolijs, De geschiedenis van de "Alabama" expeditie in de jaren 1909 - 1912 Mikkelsen, Ejnar - Drie jaar in het Poolijs, De geschiedenis van de "Alabama" expeditie in de jaren 1909 - 1912 Mikkelsen, Ejnar - Drie jaar in het Poolijs, De geschiedenis van de "Alabama" expeditie in de jaren 1909 - 1912

Voer uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij Oost-West

Stuur mij de Boekwinkeltjes nieuwsbrief
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Het huisnummer is ook opgegeven in het straat veld. Gelieve controleren of de velden straat en huisnummer correct zijn opgegeven.

Straat:
Nummer:

De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...
 
  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld
  • U handelt deze order direct af met Oost-West
  • Na uw bestelling ontvangen u en Oost-West een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Oost-West vermeld
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen
  • Oost-West kan betaling vooraf vragen
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Onthoud mijn gegevens

Veilig, snel en eenvoudig bestellingen plaatsen?

Registreer u vrijblijvend als koper!

Veiligheidscode

Uitleg over de veiligheidscode en instellingen

Wijzig veiligheidscode-instellingen

Besteld, hoe nu verder?

Nadat u een bestelling heeft geplaatst wordt er een bevestiging per e-mail verzonden naar u en de verkoper.
De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen. Afhankelijk van uw locatie heeft u in de meeste gevallen binnen 2 dagen uw bestelling in huis.